Naine pussitas oma kallimat, kes keeldus temaga magamast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
37-aastane Vicky Ludlow
37-aastane Vicky Ludlow Foto: Kuvatõmmis

Naine pussitas lihanoaga oma poiss-sõpra, kuna viimane keeldus temaga seksimast.

37-aastane Vicky Ludlow pussitas oma poiss-sõpra viimase kodus Fentonis, Stoke-on-Trentis rinda, purustades noaga tema kopsu, vahendas Metro. Naine isegi hoiatas mees 26. aprillil toimunud intsidendis ette.

Mehel õnnestus põgeneda ja Ludlow majja lukustada, aga siis ta kukkus maha. Mehe õnneks sattus naaber temast mööda kõndima ja märkas verega kaetud meest abitus seisundis. 

Vicky Ludlowle on nüüd määratud kuueaastane vanglakaristus.

Nuga.
Nuga. Foto: Toomas Huik/Postimees

Süüdistaja Glyn Samuel sõnas, et ohvri vigastus tundus nagu rusikahoop, kuna see tegi väikese mütsatuse. «Alles pärast seda, kui nuga välja tõmmati, sai mees aru, mis oli juhtunud,» rääkis süüdistaja. 

Süüdistaja lisas: «Naisel oli lihanuga käes. Mees maadles ta maha. Mehel õnnestus naine panna asendisse, kus nuga torkas madratsisse. Mees põgenes. Ta lukustas naise majja ja helistas hädaabisse. Ta tundis uimasust ja kukkus treppidest alla. Tema naaber kuulis, kuidas ründaja peksis vastu ust, tahtes välja saada. Naaber leidis mehe verisena maast.»

Worcestershire'ist pärit Ludlow tunnistas end pussitamises süüdi. 

Ludlow kaitseadvokaat sõnas: «Ta kahetseb juhtunut.»

Kohtunik David Fletcher ütles Ludlowle: «See oli väga tõsine intsident. Sind mõjutas suurtes kogustes joodud alkohol. Sa olid püsimatu, sinu tuju muutus tema vastu armastav olemisest vägivaldeks, sa ähvardasid teda ning viisid oma ähvarduse täide. Sa oled alkoholist lohutust otsinud viimased 20 aastat. See peab lõppema. Sa pead joomise lõpetama, sest sa oled siis teistele ohtlik.»

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles