Charlie Sheeni endine abikaasa Denise Richards läks uuesti mehele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denise Richards
Denise Richards Foto: Buzzfoto / Scanpix

Aastatel 2002-2006 tiigriverega Charlie Sheeniga abielus olnud näitleja Denise Richards abiellus eile Malibus toimunud tseremoonias Aaron Phypersiga.

Denise abiellus eile Malibus pere ja sõprade ringis kaasnäitleja Aaron Phypers, vahendas TMZ. 47-aastane näitleja kandis pulmas lühikest kleiti, mis paljude meeste tähelepanu tõmbas.

Pulmas olid kohal ka Denise'i uue tõsielusaate «The Real Housewives of Beverly Hills» kaastaarid. Pulmapidu filmiti sama tõsielusaate tegijate poolt ja tuleb eetrisse varsti algaval üheksandal hooajal.

Pulmakülaliste seas olid tõsielusarjast tuntud Lisa Vanderpump ja Camille Grammer, kuid koos abikaasa Jerryga ka rahvusvaheliselt tuntud Rebecca Romijn, kes tegi näiteks kaasa filmis «X-mehed».

Rebecca Romijn
Rebecca Romijn Foto: SCANPIX

Denise Richardsi uus abikaasa Aaron ei pidanud kaua vaba mees olema, sest tema viimane abielu «Meeleheitel koduperenaiste» tähe Nicollette Sheridan lõppes alles augustis. Lahutusprotsess võttis kaks aastat aega, mil Sheridan lahutuse sisse andis.

Denise ja Aaron hakkasid käima eelmise aasta septembris ning andsid hiljuti teada ka oma kihlusest.

Hetkel pole teada, kas nende pulmas viibis ka Charlie Sheen ise, kuigi kuulujuttude järgi peaks Sheen kaasa tegema «The Real Housewives of Beverly Hills» tõsielusarjas. 

Denise'il ja Charlie'l on koos kaks tütart.

Denise Richards ja Charlie Sheen 2012. aasta juunis
Denise Richards ja Charlie Sheen 2012. aasta juunis Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles