Mac Miller veetis oma viimase õhtu sõpradega jalgpalli vaadates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mac Miller
Mac Miller Foto: AFP / Scanpix

Mac Miller nautis surmale eelnenud õhtul koos sõpradega vaba aega, enne kui ta kaks päeva tagasi ootamatult suri. 26-aastane räppar suri 7. septembril narkootikumide üledoosi tagajärjel.

Räpparile lähedal olevad allikad on nüüd väitnud, et Mac Miller veetis viimase õhtu koos sõpradega jalgpalli vaadates, vahendas Metro. Muusikatööstuses töötavad inimesed sõnasid ajakirjale «People»: «Talle meeldisid (Pittsburgh) Steelersid ja ta käis sõpradega eile õhtul (reedel) mängu vaatamas. Sellepärast see (tema surm) ongi niivõrd suur šokk.»

Allikas lisas: «Kõik, kes temaga koos töötasid, teadsid, et ta on habras. Aga nad arvasid, et see on uuest albumist tingitud närvidest, kuid mitte midagi muud.»

«Oma albumi avaldumise peol New Yorgis tundus ta pilte tehes õnnelik. Me tundsime, et ta on tagasi. Ta isegi ei joonud seal. Ta oli artisti artist: kõik armastasid teda,» lisasid allikad.

Mac Miller
Mac Miller Foto: AFP / Scanpix

Räppar rääkis viimati enda kainusest 2015. aastal ja avaldas siis, et võitleb depressiooniga. Ta ütles Larry Kingi saates: «Mul oli kaua aega narkootikumidega probleeme. Asi ei olnud ainult muusikas, aga mul oli kindlasti narkootikumidega probleeme ning ma arvan, et see oli rohkem minu meeleseisund. Ma olin depressioonis.»

Mac Milleril on olnud väga pöörane aeg pärast Ariana Grandest lahkuminemist. Paar oli koos kaks aastat, kuid otsustasid siis oma pööraste töögraafikute tõttu lahku minna.

Ariana Grande ja Mac Miller
Ariana Grande ja Mac Miller Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Kuid vaatamata lahkuminemisele jäid Mac ja Ariana sõpradeks. Räpparil oli isegi hea meel, kui Ariana kihlus. Ühe intervjuu ajal ta ütles: «Ma olin kellessegi armunud. Me olime koos kaks aastat. Me elasime üle head ajad, halvad ajad, stressi ja kõik muu. Ja siis sai see kõik läbi ja me liikusime edasi. Nii lihtne see oligi. Mul on tema üle hea meel, et ta oma eluga edasi liigub. Ma arvan, et tal on minu üle ka.»

Ariana Grande ei ole praegu veel Mac Milleri surma osas sõna võtnud, küll aga postitas ta Instagrami sõbrale liigutava järelhüüde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles