Meghan Markle'i ema tegi tütre toetuseks salajase žesti (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja Doria Ragland.
Meghan Markle ja Doria Ragland. Foto: Steve Parsons / AP

Meghan Markle'i ema Doria aitas tütart salaja ja käis tal Inglismaal külas, kui hertsoginna suvel isa Thomasega tülli läks.

62-aastane Doria Ragland lendas juulis Suurbritanniasse, et oma tütrele toeks olla, kui Thomas Markle meedias mitmel korral sõna võttis ja tütart kritiseeris, vahendas Metro

«Hertsoginna Meghani ema Doria Ragland külastas prints Harryt ja oma tütart pikema perioodi ajal, kui viibis koos nendega Oxfordshire'is asuvas kodus,» kirjutas Harper's Bazarri kuninglik korrespondent Omid Scobie. «Dorial on lähedane suhe Harryga ning püüab Meghanit igati toetada,» lisas Omid.

Allikas lisas Mail on Sunday vahendusel: «Tema külaskäik oli täielik saladus. Doria toetas Meghanit kogu Thomasega toimunud tüli saatel.»

Doria Ragland
Doria Ragland Foto: JSWOO / NWO / MEGA/Scanpix

Eelmisel kuul teatas Thomas Markle, et ta katkestas kõne print Harryga, kui viimane oli talle lavastatud paparatso fotode pärast helistanud. 74-aastane mees poseeris enne pulmi meelega paparatsode kaameratele ja sai selle eest raha. See käivitas tema ja printsi vahel terava sõnavahetuse.

Thomas Markle sõnas: «Harry ütles, et ma ei tohiks kunagi ajakirjandusega suhelda. Et see lõppeb vaid pisaratega. Ta ütles, et nad söövad mu elusalt. Tal oli õigus.»

Thomas ütles siis, et ta vastas sellele: «Võib-olla oleks teie jaoks parem, kui ma oleksin surnud. Siis te saaksite teeselda, et te olete kurvad.»

Siis katkestas Thomas kõne.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

Meghani isa, kes pidi kuninglikus pulmas osalemisest viimasel hetkel südamerabanduse tõttu loobuma, vabandas hiljem paari ees, et ta oli ajakirjandusega suhelnud. «Ma ei ole Harry peale pahane,» ütles Thomas intervjuus, mida tema nimetas oma viimaseks. «Ma ei ole Meghani peale pahane. Ma armastan neid. Ma soovin neile head. Aga mis kõike muud puudutab: persse sellega.»

Doria Raglandi UK reisi avalikustamine tuleb vaid mõni aeg pärast seda, et juttude kohaselt on naine püsivalt tütre juurde elama minemas. Doria lähedane sõber sõnas eelmisel kuul Daily Expressile: «Ma arvan, et ta läheb niipea kui võimalik. Ma tean, et ta soovib väga tütrele lähemal elada. Ta ei ole kodus juba pikalt olnud. Ta on kodus väga vähe olnud ja kui ongi olnud, siis on turvamees temaga alati kaasa.»

Doria Ragland ja prints Charles
Doria Ragland ja prints Charles Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Allikas lisas: «Ta on Meghanile uskumatult lojaalne ning ei reedaks teda kunagi, nagu teised teinud on. Nad on lähedased. Ta armus Inglismaasse ja kui ta naasis, siis ta ütles mulle, et seal elades võiks ta tõeliselt õnnelik olla.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles