GALERII Professionaalse ebaeduga võitlev koomik Adam Sandler püüab oma eluga edasi liikuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika näitleja ja filmiprodutsent Adam Sandler, kes on viimastel aastatel teinud ühe halva filmi teise järel, saab täna 52-aastaseks.

Adam Richard Sandler, kes on sündinud 9. septembril 1966 New Yorgis, on viimase kümne aasta jooksul teinud vaid ühe filmi, mida kriitikud ei ole vihanud. Selleks on eelmisel aastal esilinastunud «The Meyerowitz Stories». Ülejäänud 29 filmi on nii vaatajates ja kriitikutes piinlikust tekitanud, kuna need lihtsalt ei ole head. Nende filmide hulka kuuluvad «Jack&Jill», «Bucky Larson: Born to be a Star», «Paul Blart: Mall Cop 2», «The Ridiculous 6» ja «Sandy Wexler».

Kuigi Adam Sandleri komöödiad ei ole enam nii nõutud kui 2000. aastate alguses, siis teeb mees tööd edasi ja püüab pakkuda vaatajatele mitmekülgse sisuga tooteid. Peale komöödiafilmides kaasategemise on Sandler proovinud ka kätt draamades («The Meyerowitz Stories») ja tegeleb agaralt ka filmide produtseerimisega.

Kas Sandleri õnn filminäitlejana naaseb, seda näitab aeg. Sandler on juba sellises vanuses, kus pensiongi enam kaugel ei ole. Võib-olla hakkabki legendaarne filmimees juba pikemale puhkusele mõtlema.

Teised sünnipäevalised

Peale Adam Sandleri tähistavad täna sünnipäeva ka laulja Michael Buble (43), Horvaatia jalgpallur Luka Modric (33), näitlejanna Michelle Williams (33), näitleja Hugh Grant (58) ja Brasiilia jalgpallur Oscar (27).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles