Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna: Ariana Grande sõnatu järelhüüe Mac Millerile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande ja Mac Miller.
Ariana Grande ja Mac Miller. Foto: Instagram / Instagram

Räppar Mac Miller suri üledoosi tõttu kõigest 26-aastasena. Ariana Grande oli noormehe pikaaegne toetaja, tüdruksõber ning hiljem sõber. 

Ariana ja Mac olid suhtes veidi alla kahe aasta ning nii varem, kui pärast lahkuminekut on Araian kinnitanud, et noormees on üks tema lähedasemaid sõpru, keda imetleb ja igal sammul alati toetab. Lahkumineku põhjusena avaldas neiu sõltuvusprobleemid, mis muutsid kogu suhte toksiliseks.

Ariana leidis enda ellu uue pöörase armastuse äärmiselt ruttu. Vaid mõni kuu hiljem on ta kihlatud uue kallima Pete Davidsoniga nig pärast Mac-i surma on internetifännid hullunud ning Arianat Maci depressioonis ning probleemide süvenemises süüdistama hakanud.

Ariana pole juhtunu teemal sõna võtnud, esindusuisiku on vaid napisõnaliselt maininud, et olukord on noore naise jaoks praegu väga raske ning ta viibib lähedaste sõprade seltsis.

Täna avaldas neiu oma sotsiaalmeedias sõnatu, kuid kõneka järelhüüde lahkunud sõbrale.

Vaata SIIT.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles