Hugh Jackmani kõrval säranud lühikest kasvu näitlejat ootab ees raske operatsioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Humphrey
Sam Humphrey Foto: LifeAndCity

Filmis «The Greatest Showman» Hugh Jackmani kõrval mänginud näitleja Sam Humphrey võitleb oma elu eest, kui on Los Angelese haiglas noa alla minemas.

Uus-Meremaal sündinud Sam Humphreys on läbitegemas väga rasket korrigeerivat operatsiooni, mis on seotud tema kääbuskasvuga, vahendas Metro.

Humphrey, kes mängis eelmisel aastal esilinastunud muusikalises-draamas Tom Thumbi nimelist karakterit, on viimased nädalad veetnud Cedars-Sinai haiglas, kuna tal tekkisid Chroni tõve tagajärjel komplikatsioonid. 

Näitleja pere koostatud avalduses kirjutati: «Ta on praegu maailma parimate arstide hoole all ning talle tehakse riskantne korrigeeriv operatsioon.»

Hugh Jackman ja Sam Humphrey võtteplatsil
Hugh Jackman ja Sam Humphrey võtteplatsil Foto: Kuvatõmmis

125 sentimeetrisele näitlejale öeldi varasemalt, et ta ei ela 18-eluaastast kauem. Praegu 24-aastane Sam kannatab põletikulise soolehaiguse all, mis mõjutab tema seedetrakti. Haiguse intensiivsust suurendab ka mehel lapseeas diagnoositud kääbuskasv. Samil on haruldast tüüpi kääbuskasv ehk akrodüsplaasia, mis tähendab, et tema luud ei kasva. Tal diagnoositi Crohni tõbi lapsena ja on pärast seda regulaarselt arsti juures käinud.

Tema viimane sotsiaalmeedia postitus oli esmaspäeval, kui ta soovis «The Greatest Showmanis» kaasateinud Zendayale palju õnne. 

Pärast väiksemaid rolle telesarjas «Naabrid» ja kohalikus teatris teenis Sam oma suure läbimurde Kuldgloobusele kandideerinud muusikalis, milles tegid kaasa Jackman, Zendaya ja Zac Efron. Tema tegelaskuju põhines päriselt elanud näitlejal Charles Strattonil, kellest sai tsirkuseartist meelelahutusmaailma pioneeri P.T Barnumi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles