Moodne muinasjutt? Kas kaunis fänn on Uudo Sepa südame vallutanud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev

Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp saabus TV3 suurejoonelisele sünnipäevapeole kauni, kuid seninägemata kaaslasega. Kas kaunis neiu on noormehele vaid sõber, või midagi enamat? Kui mitte veel, kas siis õhtu lõpuks?

Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp pihtis oma verivärske karjääri alguses, et pidi tegema valusa valiku muusika ja armastuse vahel. Tolleaegsele tüdruksõbrale nooremehe valik avalikkuse tähelepanu all lavalaudu vallutama minna sugugi ei meeldinud. Ehk on õnn aga noormehe jaoks ümber pöördunud ning ellu on saabunud üks eriline neiu, kelle jaoks Uudo anne hoopis suureks plussiks on. 

Uudol on täna õhtul plaanis oma singli «Sinule» esitlus, mis leiab aset TV3 sünnipäevapeol. Noormees kuulutas oma Facebooki fännilehel välja konkursi, kus osalevad inimesed võsitlevad võimaluse eest sel olulisel õhtul Uudo saatjaks olla. Võitjaks osutus imekaunis neiu Kadri, kelle seltskonnas noormees erakordselt eredalt särab. Tegelikult on Uudol, lisaks Kadrile, täna õhtul kauneid saatjaid veelgi: Kadri õde ning ka Uudo õde Triinu. 

Uudo värske singel «Sinule» jätab noore mehe sisemistest igatsutest vähe varjule. Elu24 reporterile kinnitas noormees, et lugu on kirjutatud tema «unistatavale tüdrukule». 

Ehk jääb noortel meediakära ja kümnete silmapaaride valvsa pilgu all siiski aega üksteisega tutvuda ning õhtu lõpuks otsustada, kas ka tulevikus kohtumiseks põhjust on ja kas Kadri on see neiu, kellest unistades Uudo suisa laulu on kirjutanud. Hoiame pöialt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles