«Reisikaja»: eksootilised Pärsia lahe riigid on igaüks isemoodi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases «Reisikajas» jutustavad 20 aastat maailma põnevamaid paiku avastanud Aive ja Andrus Hiiepuu oma hiljutisest reisist Pärsia lahe riikidesse. Samuti tuleb jutuks reisimise muutumisest aastate jooksul.

Aive ja Andrus külastasid külalislahket Iraani, omapärast naftariiki Kuveiti, lummava loodusega Omaani ja linnapuhkuseks sobilikku Dubaid, mis kõik pakkusid täiesti isekülgset reisielamust.

«Iraan erines teistest Araabia maadest eelkõige just selletõttu, et inimesed olid ülisõbralikud. Ja väga külalislahked, kutsusid meid kogu aeg külla. Kui läksime Araabia maadesse, siis seal ikkagi olukord muutus hoopis teistmoodi, just suhtumine inimestesse,» kirjeldas Andrus ühte reisi aspekti.

Kuula lähemalt saates, mis kogenud rännusellidele neis riikides kõige rohkem muljet avaldas, mis teeb Omaani lihtsaks reisisihtkohaks, miks on Kuveidis pea võimatu kohalikega suhelda ning miks tuleb Iraani kohale sõita, et riigi kuvandit tõeliselt mõista.

«Reisikaja» on reisiteemaline podcast, mis pakub nii ideid reisimiseks kui ka põnevamate rändude järelkaja. Saatejuht Postimehe reisiportaali toimetaja Agaate Antson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles