Endine Briti välisminister Boris Johnson lahutab veerand sajandit kestnud abielu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Johnson.
Boris Johnson. Foto: Victoria Jones / PA Wire / PA Images / Scanpix

Aastatel 2016-2018 Briti välisministri ametikohal teeninud Boris Johnson andis täna teada, et läheb oma naisest lahku.

Endine Londoni linnapea Boris Johnson tegeleb praegu lahutusprotseduuriga, et lõpetada abielu Marina Wheelerist, vahendas Metro. Läbi ühise sõbra tehtud avalduse anti teada, et nad läksid lahku juba mitu kuud tagasi.

Teadaanne tuleb pärast seda, kui sai avalikuks, et konservatiivse partei liige ja tema juristist abikaasa, kes on mõlemad 54-aastased, ei ela enam koos. Oma avalduses ütlesid Johnson ja Wheeler: «Mitu kuud tagasi saime me aru, et meie 25 aastat kestnud abielu ei toimi enam, ning mõlemale osapoolele on kasulik suhe lõpetada.»

Marina Wheeler ja Boris Johnson.
Marina Wheeler ja Boris Johnson. Foto: Stefan Rousseau / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Sellest lähtuvalt oleme otsustanud lahutada ja see ongi meil praegu pooleli. Me oleme sõbrad edasi ja toetame üheskoos oma nelja lapse tegemisi. Me ei kommenteeri seda teemat rohkem,» lisati avalduses.

Eile avaldas ajaleht The Sun, et Johnsoni 25-aastane tütar Lara, kes töötab moeajakirjanikuna, ütles oma sõbrale, et isa on isekas tõbras ja ema ei võta teda enam kunagi tagasi.

Millest väljaütlemine tingitud oli, see ei ole teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles