Superstaarisaate hurmur Jüri-Saimon kutsus Laura võidulaulmisele. Võitja valib publik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri-Saimon ja Laura.
Jüri-Saimon ja Laura. Foto: Jüri-Saimon/Promofoto

laiemale üldusele saatest «Eesti otsib superstaari» tuntuks saanud Jüri-Saimon Kuusemets on isealgatuslikult loonud Youtube-i vaatamiseks formaadi, mis välismaa miljoneid vaatajaid hullutanud. 

Jüri-Saimon kutsub tuntud Eesti muusikuid «sing offile», laeb valminud video internetti üles ja laseb kuulajatel-vaatajatel võitja valida.  «Mõtte sain tegelikult üldse ühelt inglise lauljalt nimega Conor Maynard, kes alustas YouTube'i vahendusel niiöelda algse Sing Offiga, kuhu kutsus erinevaid kuulsaid lauljaid, et oma häält nende vastu proovile panna.»

«Olen terve elu olnud võistlushimuline ning sain kohe aru, et peale Superstaari saadet pean ma endale kiirelt midagi uut leidma, millega pulss lakke viia ja end musikaalselt teiste vastu proovile panna,» selgitab Jüri-Saimon oma sütitavat meelestatust.

«Tavalisest duetist eristab sing offi väga lihtne faktor: tegemist on võistlusega. Kõik on muidugi sõbralik, aga väike intriig ei tee kunagi ühelegi meediaprojektile liiga, siinkohal tulevadki kuulajad mängu, kelle ülesandeks on võitja nimi video alla kommenteerida,» selgitab noormees võistluse käiku.

«See sing off projekt on mulle eriti südamelähedaseks saanud ka seetõttu, et see on täiesti minu enda oma ja kõik on minus endas kinni, see tähendab orgunnimine, rahastus jne, milletõttu tunnen, et see on mulle endale kui isiksusele tohutult edasiviiv, sest kuigi töötan ka produtsentidega enda muusika kallal, siis tegelikult käib peamine korraldus ikkagi nende endi poolt».

«Vastaseid tuleb kindlasti seinast seina, sesuhtes ei välista, et kunagi võin ka Beebilõusta vastu räppi proovida, mine sa tea, tean vaid seda, et tahan ennast mugavustsoonist välja viia ning selles suhtes olen õnnelik, et Eesti muusikamaailm on tohutult rikas oma talentide poolest,» tõstab ta pinevust tuleviku osas.

«Kindlasti kuulan ka rahva arvamust, ehk kui neile mingi aspekt video juures meeldib, siis püüan ka edaspidi sellele rohkem rõhku pöörata, samuti kui kommentaariumis hakkab tihti ühe laulja nimi korduma, siis proovin ta mingihetk kindlasti sing off´i kaasata,» rõhutab Jüri-Saimon publiku rolli tähtsust.

Eelnevalt on ta võistlustulle astunud juba kunagise konkurendiga saatest «Eesti otsib superstaari». Võidulaulmist German Pinelisiga vaata SIIT.
 

Värsket videot koos lummava Lauraga vaata alljärgnevast videost ning ära unusta kommentaariumis hääletada, kes võitis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles