Eesti muusikamaastikule mitmeid eredaid tähti toonud «Noortebänd» avaldas tänavused osalejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Iga-aastane konkurss Noortebänd 2018 kogub tuure ning juba oktoobri algul saab näha ja kuulda noori muusikuid kolmes Eesti linnas - Tartus, Pärnus ja Tallinnas. Selleks, et paremini tänavusi osalisi tundma õppida, toome teieni ametlikud konkursipildid koos lühitutvustustega.

4. oktoobril Tartus, Genialistide Klubis astuvad lavale järgmised kollektiivid: K!KS, Evelin Kivi, Duo Ruut, Allpoolsus, PIHLAP:UUD.

5. oktoobril Pärnus Kultuuriklubis Tempel panevad seinad värisema koosseisud nagu Howling Sky, Maria Tähe, Steven Ilves, Muster ja Wicked Buzz.

6. oktoobril astuvad Tallinnas Von Krahlis võistlustulle Around The Sun, Bourbon Sugar, Johanna Randmann, Sleeping Youth ja Marta Arula.

Tänavuste poolfinalistide lugusid kuula SIIT ja vaata kindlasti galeriid!

Koostöös Kinemaga toimub Noortebänd 18. korda ning tänavuse hooaja võitja selgitatakse välja 9. Novembril Rock Cafés. Rohkem infot konkursi kohta SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles