Majaomanik lasi Burt Reynoldsil elupäevade lõpuni odava raha eest vanas kodus edasi elada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burt Reynolds, 2004.
Burt Reynolds, 2004. Foto: Lucy Nicholson / Scanpix

Näitleja Burt Reynolds, kes eile 82-aastaselt suri, sai viimased eluaastad elada Floridas asuvas pikaaegses kodus, kuna majaomanik tuli talle vastu ja võimaldas Hollywoodi legendil seal edasi elada.

Burt müüs maja 2015. aastal oma sõbrale ja naabril Charles Modicale. Burt oli püüdnud aastaid maja maha müüa, kuid tal see ei õnnestunud. Pärast seda kui Modica oli maja soetanud lubas ta Reynoldsil seal sees edasi elada.

Modica sõnas TMZ-le, et juba enne maja ostmist oli ta otsustanud, et lubab Reynoldsil seal sees edasi elada, sest kolimine oleks Hollywoodi näitleja jaoks olnud liiga traumeeriv. Modica rääkis, et ta austab kõike head, mida Reynolds Florida heaks tegi ja küsis rendiks ulmeliselt vähe raha. Modica isegi täpselt ei mäleta, kui palju ta üüri küsis, sest tema raamatupidaja tegeleb sellega, aga see oli väga väike summa.

Burt Reynolds. 1999
Burt Reynolds. 1999 Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Scanpix

Modica sõnas nüüd, et ta ei plaani mere ääres asuvat maja kohe maha müüa, sest tegu on hea investeeringuga.

Burt ostis maja 1980. aastatel 700 000 dollari eest ning elas seal koos abikaasa Loni Andersoniga. Ta pani maja müüki 2005. aastal ning sellel on aastate jooksul olnud igasugused hinnad. Kõige kõrgem hind oli 15 miljonit dollarit. Aga kui Reynolds 2015. aastal maja Modicale müüs, oli hind langenud 3,3 miljoni peale. Praegune majaomanik arvab, et maja hind jääb nüüd nelja ja viie miljoni vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles