Eric Clapton seksis 30-aastaselt esimest korda kainena

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Clapton
Eric Clapton Foto: AP / Scanpix

Muusik Eric Clapton väidab, et kuni 30. eluaastani ei seksinud ta kordagi ilma, et oleks eelnevalt uimasteid või alkoholi pruukinud.

Clapton alustas mõnuainete tarbimist 15-aastaselt ja ei seksinud kaine peaga enne, kui oma sõltuvusest vabanes, kirjutab FemaleFirst.

«Kui pärast võõrutusravi esimest korda koju tulin, ei suutnud ma oma naise ees korralikult esineda. Mulle polnud varem pähegi tulnud, et ma polnud kunagi seksinud pilves või purjus olemata,» rääkis Clapton, kes loobus uimastitest 1982. aastal.

«Ma jõin end kõigepealt täis ja siis pidi keegi mu sellest läbi juhtima,» meenutas Clapton tavalist vahekorda.

Telesaates «The South Bank Show» esinedes tunnistas ta, et loobus kõikvõimalikest uimastitest 80ndate algul Austraalias tuuritades.

«Sellel tuuril olles olid mul väga sünged enesetapumõtted ja see viis mu mõistmisele, et pean sellest pahelisest nõiaringist välja pääsema,» meenutas Clapton.

Nüüd aitab muusik talle kuuluvas Crossroadi võõrutuskeskuses teistel alkoholi- ja uimastisõltlastel oma pahest vabaneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles