Mida toob 2009. aasta?

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühvel.
Pühvel. Foto: Pärnu Postimees

Astroloogias-astronoomias on eeloleval aastal kaks põhisündmust. Õnneplaneediks peetav Jupiter liigub juba jaanuari alguses Veevalajasse ja piirangute planeet Saturn 28. septembril Kaaludesse. Kahe suure planeedi uus positsioon mõjutab meid kõiki.



Jäär

Tuleb argine aasta. Põhjus üksnes teis - mida enesekesksem olete, seda raskem on leida sõpru ja toetajaid. Oht muutuda liiga võimukaks lisab pingeid.

Sõnn

Ainus oht on teie sünnipärane mugavus ja võib-olla mõnel ka ebastabiilne tervis. Olete hea ja meeldiv suhtleja ning äratate usaldust. Võimalik on ametialane tõus.

Kaksikud

Võiksite enam aega perele pühendada. Kinnisvaratehingud ja suuremad ostud õnnestuvad hästi, kuid ärge liiga rahaahneks muutuge.

Vähk

Vähk kipub kiiresti nii vaimselt kui füüsiliselt väsima. Vajab arukat partnerit, kuid samas kipub sageli endasse sulguma.

Lõvi

Teil on rahaprobleemid, aga kahjuks pole see teie raha-aasta. Kipute liiga palju sissetulekute peale mõtlema ja rikute tervist.

Neitsi

Esimene poolaasta on töine, nii kuni septembri lõpuni. Hiljem mõtlete rahale, kuigi otsest põhjust nagu pole. Tervis on hea või parem.

Kaalud

Tuleb vaheldusrikas ja meeldiv aasta, olete hea suhtleja ja äratate sümpaatiat. Aprillis ja mais võivad mõned kadetsejad teie head nime kahjustada. Pühenduge siis kodule ja lastele.

Skorpion

Nüüd on aeg oma sõprade ja tuttavate hulgas valik teha. Mõned on muutunud teile lausa koormavaks, kuid samas leiate uusi ja huvitavaid sõpru. Ka peresuhted muutuvad tugevamaks.

Ambur

Ambur on madalseisus. Elutempo on kiire, raske on sellega kohaneda, eriti kui kohusetunne jätab soovida. Töökoha- või ametivahetus ei oleks õige lahendus, sest probleemid on teis.

Kaljukits

Võite loota heale aastale. Jupiter vabastab rahamurest. Ainult pikemad reisid ei too loodetud edu või vaheldust.

Veevalaja

Võite olla õnnelik, sest õnneplaneet Jupiter on teie päikesemärgis. Üle mitme aasta taas üks meeldiv periood. Eriti neile, kes õpivad või soovivad oma teadmisi täiendada.

Kalad

Kalad soovivad leida hea partneri, olgu see siis tööl või isiklikus elus. Kui kevadel kõik ei laabu, siis just nemad annavad teile head nõu.

Kui tuleb Pühvel

Pühvliaasta algab juba 26. jaanuaril kell 9.56, samal ajal on ka päikesevarjutus. Seekord on aastaloom kollane ja maamärgi esindaja.

Idamaa astroloogid on veendunud, et aasta soosib põllumehi, kuid Pühvel on ka konservatiivne ja isekas. Ärge unustage, et selle märgi all sündisid kaks möödunud sajandite sõjakamat tegelast Napoleon Bonaparte ja Adolf Hitler. Nemad esindavad aastalooma vihast ja kangekaelset poolt. See on õnneks erand, kuid tööd nõuab aasta kõigilt.

Rott ei ole töökas, peab leppima varem kogutuga.

Pühvlile on tema enda aasta. Tal veab, vallaline võib leida meelepärase kaasa.

Tiigrile on aasta tühi ja tülikas. Tark Tiiger hoidub tähelepanust.

Kass on nii hea diplomaat, et kukub seegi kord käppadele.

Draakonile ei ole just sobiv aeg, aga ta on vastupidav.

Madu on liiga mugav, et riskida. Aga ta on ootel.

Hobusele on see armastuse aasta.

Kits võiks jääda oma rohumaale, tegutsemisel jääb hätta.

Ahv on Pühvli sõber - kriitiliseski olukorras pääseb kerge vaevaga.

Kukk ei ole töökas, ent tal on tugev hääl ja ta oskab ennast näidata.

Koerale on õhus ohtu, Pühvel ja Koer pole sõbrad.

Siga on kriitiline, aga oskab end vaos hoida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles