Miamis arreteeriti kaks autos omavahel seksinud preestrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avaliku korra rikkumise eest trahvitud preestrid.
Avaliku korra rikkumise eest trahvitud preestrid. Foto: Kuvatõmmis

Miami politsei arreteeris kaks avalikus kohas vahekorda astunud preestrit. 

Arreteeritud preestrid olid kaks Chicagos asuva Archdiocese kiriku preestrit. Politsei kutsuti, sest mehed harrastasid tiheda liiklusega tänava äärde pargitud autos oraalseksi. 

Preestrid Diago Berrio (39) ja Edwin M. Giraldo-Cortez (30) on noortegrupp Iskali spirituaalsed juhendajad ja kanoonilised nõustajad. LifeSite-i teatel on 35% noortegrupis osalevatest inimestest 15-18-aastased, ning 55% 19-30-aastased. Iskali eesmärgiks on muuhulgas pakkuda kultuurselt tundlikku evangeelset kogemust noorte Hispaanlaste hulgas Ameerikas. 

Miami Politsei pressiesindaja ütles LifeSiteNews'ile: «Meie töötajad reageerisid pealtnägijate kaebekõnele, milles öeldi, et kaks meessoost isikut tegelevad avalikku kohta pargitud autos seksimisega.» Sündmuskohale saabunud politseinik kinnitas kaebust.

Politseiraportis seisis: Seksuaalne tegevus toimus avalikus kohas, avatud vaatega neile, kes mööda kõnniteed möödusid. Sõiduki aknad olid täiesti läbipaistvad, neil ei olnud kardinaid, ega tumendatud klaase.»

Berrio tegi esiistmel istuvale Giraldo-Cortezile oraalseksi ning viimast ootavad ees lisasüüdistused, sest ta genitaalid olid täielikult paljastatud. Kummalegi preestrile määrati eraldi trahvid: Berriole 250 dollarit ning Giraldo-Cortezile 1500. 

Politsei pressiesindaja sõnul on politsei regeering seotud vaid sellega, et tegemist oli avaliku korra rikkumisega ning möödujate rahu häiriti. Esitatud süüdistused ei olnud tingitud ei nende ametist ega soost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles