Daniel Craig ei saa James Bondi mängida, kuna temast saab Hercule Poirot

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig  filmis «Spectre»
Daniel Craig filmis «Spectre» Foto: Jonathan Olley/AP/Scanpix

25. Bondi filmi tegemine pidi algama novembris, kuid juba on kaks tagasilööki, mille tõttu selle linateose tegemine venib.

Mõni aeg tagasi teatas režissöör Danny Boyle, et tal on produtsentide Barbara Broccoli ja Michael Wilsoni ning peaosatäitja Daniel Craigiga loomingulisi lahkarvamusi ning ta loobub sellest filmiprojektist, teatab msn.com.

Danny Boyle
Danny Boyle Foto: Toby Melville / AP / Scanpix

Koos Boyle’iga lahkus stsenarist John Hodge, kes väidetavalt ei luba kasutada tema stsenaariumit, vaid Bondi filmi tegijad peavad kellegilt teiselt uue tellima.

Daniel Craig teatas 5. septembril, et tal on käsil veel üks film, mille võtted algavad novembris ja seega ei saa ta veel asuda James Bondi rolli.

Variety teatel mängib Craig režissöör Rian Johnsoni mõrvafilmis «Knives Out».

Rian Johnson
Rian Johnson Foto: MIKE CASSESE / REUTERS/Scanpix

«Olen Daniel Craigi talendi austaja ja olen juba varem tahtnud temaga koostööd teha. Kui mina ja kaasstsenarist Ram Bergman kirjutasime stsenaariumit, siis nägin just Craigi detektiivi rollis,» sõnas Johnson.  

Režissöör lisas, et ta on krimikirjaniku Agatha Christie fänn, tal on käsil uue Hercule Poirot loomine ja Craig sobib sellesse rolli hästi.

Bondi filmi võtetega seotud allika teatel andis Craig nõusoleku mängida enne Johnsoni filmis ja alles siis võtab ette James Bondi.

Daniel Craig
Daniel Craig Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Tundub, et Daniel Craig on Bondist tüdinenud ja selle tõttu tahab ta teha teisi projekte. Bondi võtted algavad samal ajal, mil teise filmi võtted, millega Craig seotud on. Ei ole teada, kas ta tahab ja suudab kahte filmi korraga teha,» sõnas allikas.

25. Bondi esilinastus pidi olema 8. novembril 2019, kuid kuna võtted arvatavalt edasi lükkuvad, siis lükkub edasi ka esilinastus.

Hercule Poirot on belglasest detektiiv Agatha Christie kriminaalromaanides. Ta tegutseb kokku 33 romaanis ja 54 novellis.

Esimest korda lahendab Poirot mõrvamüsteeriume romaanis «Saladuslik juhtum Stylesis» (1920) ning viimast korda aasta enne Christie surma ilmunud romaanis «Eesriie» (1975).

Kõige tuntum Poirot kehastaja on inglasest näitleja David Suchet, kes mängis seda detektiivi 1989 – 2013 Briti telesarjas.

David Suchet kehastas Hercule Poirot'd
David Suchet kehastas Hercule Poirot'd Foto: Stuart Ramson/AP/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles