Hannes Võrno: «Tõehetke» saadet tegin ainult raha pärast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba teist hooaega järjest esitab Hannes Võrno saates osalejatele küsimusi, millele on teleekraanil raske ausalt vastata.
Juba teist hooaega järjest esitab Hannes Võrno saates osalejatele küsimusi, millele on teleekraanil raske ausalt vastata. Foto: Kanal 2

Meelelahutaja ja nooremleitnant Hannes Võrno tunnistas, et ta tegi Kanal 2 saadet «Tõehetk» ainult raha pärast.

«Mulle ei meeldinud seda saadet teha. Minule läks see saade kõige vähem korda,» ütles Hannes Võrno ETV saates «Kahekõne».

«Seda saadet oli eetris  20 episoodi. Televisioonis on võimalik teha tööd nii, et sa paned kaamera käima ja teed kümme saadet ära. Vahepeal käid kodus, paned puhta särgi selga ja teed veel kümme saadet.»

«Minu jaoks algas ja lõppes kogu «Tõehetk» kahe kuupäeva vahele mahtuva perioodiga. Ma ise ei ole neid saateid kunagi vaadanud. See ei jõudnud mind kunagi moraalselt kurnata.»

Saatejuht Priit Kuusk küsis Hanneselt täpsustavalt: «Kas sa tegid seda saadet ainult raha pärast?»

«Jah, absoluutselt,» vastas Võrno.

«Ma ütleksin, et praegu ei ole niisugust televisiooni nagu mina teha ja näha tahaksin. Ma ei paindunud juba mitu aastat tagasi kummardama nende ettepanekute ja väljakutsete ees, mis olid peremängud Kodu-Anttila auhindadele.»

Hannes Võrno asus 2008.aasta sügisel juhtima Kanal 2 «Tõehetke».

Toona ütles Võrno, et  ta on viimased kuus aastat inimesi jälgides mõelnud, et kui kaugele see või teine inimene miljonimängus jõuaks. «Veelgi põnevam on aga mõistatada, kui kaugele inimene enda kohta tõe avaldamisega minna suudab ja tahab,» lisas Võrno.

Miljoni krooni võitmiseks pidi osaleja saates «Tõehetk» vastama ausalt 21-le teda ennast puudutavatele küsimusele. Polügraafitesti ehk nn. valedetektori abil tuvastati, kas inimene valetab või räägib tõtt.

Mitmete telesaadete juhina tuntud Hannes Võrno asus 27. oktoobrist kaitseväe teavitusosakonna teabekeskuse ülema ametikohale ning lubab prime time televisiooniga teha väikese vaheaja.

«Minu ametikoht on teavitusosakonna teavituskeskuse ülem,» kinnitas Võrno, kuid ei soostunud täpsemalt oma tööülesandeid kirjeldama. «See on ametialaseks kasutamiseks mõeldud informatsioon ja mul ei ole seda hetkel voli anda.»

Kaitseväe tegevteenistusse astunud Võrno sõjaväeliseks auastmeks on nooremleitnant.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles