Tuberkuloited tuleb täiskoosseisus kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuberkuloited
Tuberkuloited Foto: promo

25. novembril tuleb kontserklubi Apollo laval üle nelja aasta täiskooseisus kokku Eesti roki täht The Tuberkuloited. Indrek «Summer» Raadik toob üheks õhtuks lavale Eesti meloodilise roki ühe silmapaistvama pundi.

Tuberkuloited, kes lubab Apollos esitada nii oma lugude paremiku kui uusi lugusid, töötab hetkel uue albumi kallal.

«Tiksume vaikselt uue materjali kallal – kuulame ja hindame oma muusikat, mis 20 aasta jooksul tehtud on,» kommenteeris Indrek Raadik. «Uus materjal on küll äratuntavalt Tuberkuloited, kuid samas veidi võõras ja huvitav.»

Tuberkuloitedi liidri eraelus on samuti suured muutused.  

«Peres on nüüd kaks poissi, mis lisab elule palju tempot juurde, kuid bändi jaoks leian ikka aega, sest vahetu kontakt publikuga annab alati hea positiivse laengu,» ütles Raadik.

1991. aastal Alar Aigro ja Indrek Raadiku poolt kokku pandud The Tuberkuloited saavutas oma suurima edulaine 1994. aasta hittlooga «Lilleke rohus». Bändi seni viimaseks kauamängivaks jäi 2007. aasta plaat «Mis sa teed».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles