«Pilvede all» fännid on nukrad: ilma Piretita tundub sari tühjana (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingla Lunge, Liis Haab, Elisabet Tamm "Pilvede all"
Ingla Lunge, Liis Haab, Elisabet Tamm "Pilvede all" Foto: Kanal2

«Pilvede all» uue hooaja esimene osa pani sotsmeedia kihama – kas tõesti peavad suve hakul tekkinud kõlakad paika ning sarjas Piretit mängivat Inga Lunget sel hooajal näha ei ole? 

Uus hooaeg on teinud ajahüppe ja liikunud lähemale hitt-mängufilmis «Pilvede all. Neljas õde» aset leidnud sündmustele. 

«Piret on saatuselöökide ajel võtnud aja maha ning elab ajutiselt taas Kopenhaagenis, soojendades üles suhted perekonnaga, kellele ta aastaid tagasi surrogaatemana lapse sünnitas. Lootes, et see aitab tal leppida teadmisega, et tema ja Volts kahjuks siiski lapsi ei saa,» seisab seriaali kodulehel.

«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Kanal 2

Ka «Pilvede all» Facebooki leht kihab ning fännid kurvastavad selle üle, et ühte peaosalist Piretit näha ei ole ning et Mammu osatäitja on muutunud. 

«Ilma Piretita tundub sari tühjana. Olen sarja algusest peale kõiki osi vaadanud ja jään puudust tundma Pireti tegelaskujust,» kirjutab üks sarja fänn.

«Nii kahju, et Inga kaasa ei tee,» lisab veel teinegi fänn.

On tähelepanuväärne, et ka sarja uue hooaja promopiltidel pole Pireti tegelaskuju näha – koos poseerivad Liis Haab, kes kehastab Kertut ning Elisabeth Tamm, kes kehastab Mari tegelaskuju.

«Pilvede all»: Mari (Elisabeth Tamm) ja Kertu (Liis Haab).
«Pilvede all»: Mari (Elisabeth Tamm) ja Kertu (Liis Haab). Foto: Pilvede all / Kanal 2

Samuti on sarja fännid kurvad, sest Mammu osatäitja on vahetunud. «Väikesest Mammust hakkan puudust tundma,» kirjutas üks saate fänn.

«Igatsen Mammut...» lisas teinegi. 

«Mammu pole enam see. Tunnen endisest Mammust puudust,» kirjutas veel kolmaski sarja fänn.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles