Vene pidu: Propaganda hullutas Tantsuparadiisi peolisi!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 12. novembril toimus linna uusimas ööklubis Apollo populaarne veneürituste sari Tantsuparadiis, kus seekordseks esinejaks oli Venemaa üks kõige säravamam ja romantilisem naispopansambel Propaganda, kelle jaoks oli see 10 aasta täitumise juubelikontsert.

Esitamisele tulid kõige lemmikumad muusikapalad, mis olid täidetud romantika ja soojade tunnetega ning kaunistatud unistustega: «Super-Detka», «Melom», «Znajesh» ,«Jai-ja», «Na metro do lunõ» ja teised laulud ,mida enamus külastajaid peast kaasa laulis!

Nagu tavaks saanud valiti ka õhtu kõige stiilsem paradiisineiu!

Nagu nüüdsest Tantsuparadisiis tavaks oli õhtul 2 resident peavõrgutajat: DJ Denis Karabljoff ja DJ Maksim Milovanov.

Järgmine Tantsuparadiis toimub 9.detsembril ööklubis APOLLO, kus saab näha mitmekordset Guinnessi rekordi omanikku, Euroopa meistrit, 6 kordset Skandinaavia meistrit ning samas Norra rahvusmeeskonna treenerit MotoTrialis JOACHIM HINDREN-i, kes toob ööklubis piduliste ette kõige hullumeelsemad trikid!


Rohkem infot ametlikult kodulehelt : www.trai.ee

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles