Ibiza üritustesari Pukka Up jõuab esimest korda Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dj Merimell
Dj Merimell Foto: Kalle Veesaar

Pukka Up peosari, mis resideerub Ibizas, jõuab esmakordselt Tallinnasse klubisse Studio sel laupäeval, 19. novembril. Avapeo külalisesinejateks on Pukka Up residentdj-d The Str8jackets Inglismaaalt, kes esitlevad uhiuues klubis Studio albumit «Ibiza Loves Me»!

 

Pukka Up on uus üritustesari, mis on väisanud oma purjeid nii Ibiza, Inglise, Šveitsi kui Šoti peolahtedes. 19. novembril triivib Pukka Up koos The Str8jacketiga esimest korda ka Tallinna lahte, täpsemalt Sauna tänavale, klubisse Studio. Pukka Up on eelkõige meloodilisema house-muusika pidu, mis kogu maailmas üha enam tuure kogub ja otse loomulikult südameid vallutab, jäädavalt.

The Str8jackets on Inglise päritolu Pukka Up residentdjdest duo, kes väisab esmakordselt Eestit. Nende lood ja remiksid on võitnud nii publiku kui maailmakuulsate DJde südamed. Pete Tong, Eric Morillo, Fedde Le Grand ja Bob Sinclair on vaid mõned nimed nimistust, kes Str8javketsi loomingut edastavd ja nende loomingul hoogsalt silma peal hoiavad.

Otse loomulikult ei puudu puldist ka silma- ja kõrvailu pakkuvad kohalikud naismelomaanid Heivi S ja Merimell, kes Studio klubi teises saalis üritusele fooni annavad.

Vastavatud klubi Studio erineb teistest ööklubidest eelkõige Funktion One helisüsteemi poolest. Paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem võimaldab saada muusikast maksimumi. Studio on ainuke Funktion One helisüsteemiga klubi Baltikumis, Eestile kõige lähem selle süsteemiga klubi Redrum asub Soomes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles