Millised näitlejad mängivad Getter Jaanist tehtavas seriaalis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused
Gelerii: Getter Jaanist tehtava seriaali «Päikese poole» telgitagused Foto: TV 3

TV3 uus teleseriaal 18-aastasest lauljatarist Getter Jaanist jõuab ekraanile 1. detsembrist. Seriaalis «Päikese poole» löövad kaasa tuntud Eesti näitlejad, stsenarist on Raoul Suvi, kelle sulest pärineb ka  «Unistuste agentuur».

«Päikese poole» viib muusikamaailma telgitagustesse, kus elu pole sugugi  nii roosiline kui pealtnäha paistab. Sarja kangelanna noor lauljatar Getter (Getter Jaani) saab pärast Eurovisioonil osalemist aru, et miski pole enam endine. 

Kiire elurütm ja tähelepanu nii meedia kui ka teiste inimeste poolt paneb proovile tema suhted lähedastega. Samas aga pakub uus elu täiesti ootamatuid võimalusi, mis viivad neiu kaugemale kui ta unistadagi oskaks.

Getteri manageriks on Ivar (Margus Prangel), kes üritab Getteriga välismaal läbi lüüa.  Samas püüab Getterit oma tiiva alla meelitada ka konkureeriva stuudio omanik Andres (Jaak Prints). Kui Ivar saadab Getteri Prantsusmaale tööreisile, siis otsustab Andres talle järgneda lootuses, et kaugel ja eksootilisel maal on parem artisti oma valeliku mesijutuga ära rääkida…

Uue sarja «Päikese poole» tegelased on: GETTER (Getter Jaani), IVAR (Margus Prangel),ANDRES (Jaak Prints), RONALD (Sergo Vares), ÄLIS (Maiken Schmidt),KELLY (Tuuli Maasikas), TOM (Mart Müürisepp) ja KRISTIINA (Eliise Paula Roosa).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles