Mis oli Brenda osatäitjale katsumusterohkeimaks seigaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel (Märt Koik) ja Brenda (Ester Korkiasaari) Kiviõli tuhamäel.
Mihkel (Märt Koik) ja Brenda (Ester Korkiasaari) Kiviõli tuhamäel. Foto: Rene Vilbre

Eesti esimese talgufilmi «Täitsa lõpp» üks peaosalistest Ester Korkiasaari peab katsumusterohkeimaks kogemuseks enamuse ajast kinniseotult filmis näidelda.

Kõik sai alguse siis, kui MTÜ Kinobuss kuulutas välja värskete näitlejanägude värbamiskatsed filmiks, mille autoriteks ja tegijateks kujunesid mitmed tuhanded inimesed üle Eesti. Või nagu filmi algustiitrid ütlevad - 1 miljon filmitegijat.

Filmitalgute protsessi sattus Ester Korkiasaari kandideerimise kaudu. «Tahtsin peaosa ja selle ka sain,» rääkis tüdruk Elu24-le.

Brendat mänginud Korkiasaari tunnistab, et sai filmitegemise osas palju targemaks. «Omal nahal kogeda, kuidas kõik täpselt käib, on oluline kogemus.»

Keerulisemaks ja katsumusterohkeimaks seigaks filmivõtetel pidas näitlejatar seda, et pidi kogu aeg olema kinniseotud kätega või kellegi haardes.

«Alati on midagi, mida oleks võinud paremini teha,» ütleb Korkiasaari kokkuvõtteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles