Ace Of Base nõuab riietusruumi suuri valgeid nahkdiivaneid

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ace Of Base
Ace Of Base Foto: Internet

Järgmisel kolmapäeval, 28. novembril esinevad legendaarsed popmuusikategijad Ace Of Base oma comeback turnee raames esimest korda Eestis, Tallinna Linnahallis.

Superstaaridele kohaselt nõutakse korraldajatelt riietusruumidesse suuri valgest nahast diivaneid, täispikkuses peegleid, kümmet «väga suurt» valget rätikut toa kohta ning pesemisvõimalusi ja mis kõige huvitavam – dušigeeli firmalt Dove.

Lisaks soovivad staarid, et nende riietusruumis oleks cd-mängija, mille olemasolu olevat olulisuselt esikohal. Soovide nimekirjast leiab veel viis postkaarti linnast, kus nad parasjagu viibivad.

Lisaks postkaartidele soovivad artistid ka täpselt nii palju postmarke, et kaardid oleks Euroopa piires võimalik laiali saata. Korraldaja peab tooma artistidele neli raamitud kontserdi reklaamlehte või postrit ja pildiraam ei tohi kindlasti olla musta värvi.

Artistid peavad olema turvatud personaalselt ja ööpäevaringselt. Turvameeskond peab olema hästi koolitatud, peavad väga hästi tundma ümbruskonda ja oskama heal tasemel inglise keelt.

Tuur sai alguse Venemaalt, kus Ace Of Base annab ühtekokku kuus kontserti. Neist esimene toimus Jekaterinburgis 11 000 silmapaarile. Piletid sinna müüdi välja kõigest paari tunniga. Kontserti järgsed kommentaarid publikult ja ajakirjanikelt olid ühtsed – «Uskumatu! Nad on tagasi ja paremad kui kunagi varem!»

Vahetult enne Eestit antakse kontsert veel Kopenhaagenis. Tallinnast suunduvad staarid edasi kaheks kontserdiks Leetu, ning seejärel ootavad ees Aafrika ja Aasia.

Ace Of Base on olnud ligi kümme aastat areenilt kadunud. Kuulsasse Rootsi nelikusse kuuluvad Jenny Berggren, Ulf Ekberg, Jonas Berggren ning Malin Berggren. Jenny Cecilia Berggren (32) on aastaid tegelenud vabatahtlike tööga ja andnud koos teiste artistidega mitmeid heategevuskontserte. Jennyle kuuluvad legendaarsed sõnad: «Mulle meeldiks igavesti maailmale laulda».

Ulf Gunnar Ekberg, hüüdnimega Buddha (34) tegeleb aktiivselt heategevusega annetades suuri summasid vähiuuringute ja HIV riskipiirkondades elavate laste tarbeks. Olles ise läbi elanud tsunami katastroofi, lõi ta toetusfondi tsunami tagajärjel orvustunud lastele.

Jonas Petter Berggren, hüüdnimega Joker (38) on üks läbiaegade edukamaid rootslasest laulukirjutajaid. Tema kirjutatud on enamik Ace Of Base’i loomingut, sealhulgas megahitid «All That She Wants», «The Sign» ja «Beautiful Life». Lisaks AOB loomingule on ta kirjutanud laule väga paljudele artistidele üle maailma.

Malin Sofia Katarina Berggren, või lihtsalt Linn (34) on neist kõige eraklikuma eluviisiga ja on tuntud kui avalikkuse eest peitu pugeja. Ta hoiab kiivalt varju kõiksuguse meedia eest ja ei tee kunagi juttu oma eraelust. Põhjuseks arvatakse olevat 1994. aastal üleelatud hullunud fänni rünnakut. Linn laulab koos õe Jennyga endiselt kristlikus kirikukooris. Aastal 1997 lausus Linn paljutähenduslikud sõnad: «Ma tahtsin lihtsalt laulda, ma pole kunagi tahtnud olla laulja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles