Triobet: tantsusaate žürii annab rohkem punkte Luisale ja Martinile

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 6.saates
Luisa Värk ja Martin Parmas «Tantsud tähtedega» 6.saates Foto: Artur Sadovski
Triobeti

ennustusportaali põhjal saavad nädala pärast toimuvas «Tantsud tähtedega» finaalis žüriilt rohkem hääli Luisa Värk ja Martin Parmas. Samas on Koit Toome ja Kerttu Tänav neil tihedalt kannul.

«Koit on olnud meie portaalis ennustajate lemmik, kuid Luisa Värgi stabiilselt heade tantsutulemuste valguses on temagi võit väga tõenäoline,» sõnas Ivo Capins, Triobeti turundusassistent.

«Lõppvõistlus ennustab kujuneda päris põnevaks, seda näitab ka ennustamiste aktiivsus. Kuna mõlemad finalistid on ka tuntud ja edukad lauljad, siis kahtlemata mõjutab lisaks tantsuseadele nende tulemust ka toetus juba varem väljakujunenud fännidelt.»

Ennustades Triobetis võitu Luisa Värgi ja Martin Parmase tantsupaarile, on võimalik panustatu 1,8-kordselt tagasi teenida. Koit Toome ja Kerttu Tänava puhul on panuse kasvatamise võimalus pisut suurem – 1,85.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles