Stereo ja Privé pakuvad mõnusat aastavahetust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stereo ja Prive pakuvad mõnusat aastavahetust
Stereo ja Prive pakuvad mõnusat aastavahetust Foto: Club Privé

Harju tänava alguses asuvad

lounge

Stereo ja ööklubi Privé pakuvad aastavahetuseks mõnusaid pidusid. Külasta vaid ühte või viibi mõlemal – valik on sinu.



Stereos DJ Defkuti Black & White Party


Stereo Lounge’is linna suurim aastavahetuse RnB-pidu! Selle õhtu dresscode on stiilne must & valge. Pidu algab kell 20.00 ning kestab varaste hommikutundideni kui mitte kauemgi. Parimate RnB hittidega kostitab peokülastajaid DJ Defkut.

Aastavahetuse pidu koosneb kahest osast: Pre-Party ning Big-Party. Pre-Partyl õhtusööki süües saab kuulda mõnusaid ning rahulikumaid lugusid ning kesköö lähenedes muutub ka muusikavalik intensiivsemaks.

Kell 00.00 algab aga suur möll, mille taolist pole Stereos varem toimunud. Oodata on vaid parimaid R’n’B hitte ning üles astuvad ka live-esinejad.

5 minutit enne keskööd ilmuvad Stereo ekraanidele kellad, mis loevad aastavahetuseni jäävaid minuteid ja sekundeid, nii võtamegi uue aasta vastu kõik koos nagu üks suur õnnelik pere!

Stereosse on võimalik ka õhtusöögiks ning hilisemaks peoks laudu reserveerida. Laua broneerimisel vajalik ettemaks. Lisainfo: 6310549 või info@stereolounge.ee

NB! Stereo köök on avatud varahommikuni!


Club Privés Cashback 2009!


Klubi uksed avatakse kell 00.00! Plaadimängijate taga astuvad üles vaid parimatest parimad Dj Widenski (Macadam) ning Chris Mil & JP (Hed Kandi). Kell 3 öösel paiskab rahakahur Lucky Cash Cannon rahva sekka 20 000 krooni!

Broneeri aastavahetuseks laud Club Privés! Võimalik reserveerida ka VIP-ruumi. Lisainfo +372 56 256 000 või info@clubprive.ee


Lisainfo www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles