Legendaarne klubimuusika üritus Cosmodrome on tagasi!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cosmodrome
Cosmodrome Foto: Club Unlimited

Sel laupäeval, 19. novembril on peale pikemat pausi tagasi legendaarne klubimuusika üritus Cosmodrome. Üritus leiab aset Club Tallinnas, kuhu lennutatakse avaürituseks kohale Amsterdami klubi Blinq resident-DJ Mike L!

Cosmodrome üks initsiaatoritest Erlend Aav mainis, et Cosmodrome on olnud pea poolteist aastat lihtsalt vegetatiivses puhkeseisundis, «ürituse algsed vedajad tegutsevad tegelikult ammu erinevatel aladel, küll on see jätkuvalt meelelahutus, samas otsustasime, et lihtsalt laseme üritusel vahepeal pisut «puhata», samuti ei ole korraldajad mõnda aega enam kuidagi seotud peo varasemaga asukohaga. Küll aga arvestades positiivset tagasisidet ürituse võimaliku taas toimumise kohta, otsustasid korraldajad Cosmodrome taas tagasi tuua. Head klubimuusikat ikka kuulatakse ning miks mitte siis seda pakkuda vahelduseks tavapärastele top hittidele, seda enam, et Cosmodrome on olnud ikkagi üks klubimuusika valdkonna tutvustajatest!»

Cosmodrome residentidena astuvad plaadimängijate taha mehed kes ei vaja ilmselt kodumaisel klubimaastikul tutvustamist,

Club Unlimited ürituste sarja vedaja DeeJayAAV ning Armin van Buureni plaadifirma Armada Music artistid LANG & YEP!

Cosmodrome sai alguse 2001. aastal Tartust ning läbi aegade on Cosmodrome toonud esinema maailmaklassi tippartistid nagu MOGUAI, TOMCRAFT, DA HOOL, WIPPENBERG, JESSE VOORN, DANA, XANNO GALOIS, COSMONAUT jpt.

Cosmodrome stardib klubis Tallinn sellel laupäeval 19.11.11 kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles