Kristiina Heinmets-Aigro elu on täiuslik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets koos kaasaga - Restoran-lounge "MUSEUM" avamispidu, 01.08.08
Kristiina Heinmets koos kaasaga - Restoran-lounge "MUSEUM" avamispidu, 01.08.08 Foto: Katre Kivi / Photo Factory
Eksmiss Kristiina Heinmets-Aigro (30) ja tema ärimehest abikaasa Aivar Aigro (36) perre sündis hiljuti juba teine poeg. Kaunis blondiin pajatab Kroonikale, et tema elu on tänu perele ja lastele täiuslik.

Eksmiss on otsustanud, et kuni järgmise aasta sügiseni ta mingeid tööalaseid väljakutseid vastu ei võta. Tema ööpäevaringseks tööks on kasvatada jaanuaris kolmeseks saavat poeg Airon Kindlust ja novembri alguses ilmale tulnud pisipoeg Charlton Leonhardi.

Kuigi Kristiinal käib abiks ka hoidja, ärkab ta hea meelega ka ise öösiti üles, et lastega tegeleda. «Üritan võimalikult palju aega nautida lastega koos, sest nad on vaid korra väikesed. Magamatust leevendan šokolaadi ja piparkookidega,» räägib Kristiina.

Kristiina ja Aigro ostsid poolteist aastat tagasi Pirital uhke maja, mida varem oli rentinud meediamagnaat Hans H. Luik perekonnga. «Majas on ka basseinituba, kus väga hea oma vormi taastada,» pajatab kaunitar.

«Pere on meie jaoks väga oluline, seega veedame meelsasti aega õhtuti neljakesi koos,» räägib õnnelik Kristiina.

Pikemat intervjuud, Kristiina ja tema pere täiuslikust elust, loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles