Ärimees Oleg Ljadov võitleb vähiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - ärimees Oleg Ljadov on lauljatar Laura Põldvere onu.
Kroonika Seksikamate valimine, 13.02.2009 - ärimees Oleg Ljadov on lauljatar Laura Põldvere onu. Foto: Photo Factory

Harju Maakohtu protsess, mille käigus harutatakse lahti ärimees Oleg Ljadovi (56) skeeme, kus ta üritas ärimees Nikolai Reismani lavastada süüdi äripartner Toomas Tamme tapmise tellimises, lükkus mitu korda edasi Ljadovi kiiritusravi tõttu. Ljadov võitleb halvaloomulise vähiga, vahendab Kroonika

«Küll ma ellu jään, ega te must lahti veel ei saa,» püüab Ljadov reipaks jääda. «6. septembril oli operatsioon, mille käigus eemaldati sapp, põrn ja osaliselt magu. Praegu saan kolme kuu jagu veel keemiaravi, operatsioonile eelnevalt oli juba kolm kuud keemiat.»

Vähkkasvaja avastati mehel kevadel, kui ta oma teismelise tütre käeluumurruga tuttava arsti juurde viis. «Tütrega sai kõik korda, aga arst vaatas mulle otsa ja ütles otse, et näed hale välja,» meenutab Oleg. Ta saadeti kohe kirurgi juurde, kes diagnoosis vähi.

Oleg, kes elab koos oma noore armastatu Kerttu Viiesega, võtab lugu paratamatusena, millega tuleb leppida.

«Ja kui peaks juhtuma, et kaardid pöörduvad ja on minek – mul on maailm läbi käidud. Ainult pojast oleks kahju, ta on alles viieaastane,» sõnab Oleg.

«Vähikirurgia on meil tasemel,» kiidab ta arste. Oleg on kindel, et igatahes tasub loota enne nende heale tööle kui posija juurde minna.

Hoolimata lootusesädemest on olukord siiski muserdav.

«Kõige raskem osa on keemiaravi. Loodan, et toibun ja tervis saab korda,» sõnab Ljadov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles