Ärimees Even Tudebergi abielu sai ootamatult otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Even Tudeberg abikaasa Kristinaga.
Even Tudeberg abikaasa Kristinaga. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Ärimees Even Tudebergi ja Kristina Tudebergi abielul on joon all – paar lahutas oktoobris. Väidetavalt lõi saatusliku mõra Tudebergide abiellu Kristina armuafäär teise mehega, kirjutab Kroonika

Endine tipplaskesuusataja, toona reklaamifirma Guvatrak eesotsas seisnud Even Tudeberg (48) ja Kristina Laasme (32) vandusid teineteisele igavest truudust ligi üheksa aastat tagasi, 2003. aasta jaanuaris.

Eveni ja Kristina laulatus toimus lähemate sõprade-sugulaste seltsis Tallinna Toomkirikus. Samal õhtul Maardu mõisas mürtsunud pulmapidu kestis hommikuni.

«Kohtusime kaks aastat tagasi ühes nurgakohvikus. Läksin sõbraga lõunale ning ta sõi seal üksi ja kurvalt,» võttis õnnelik abielumees toona ühe lausega kokku enda ja Kristina tutvumise loo.

Kristina, kes oli töötanud menubändi Caater tantsijana, õppis pedas kehakultuuri ja koolitas väikseid iluvõimlejaid.

Nii nagu Kristinale, oli see ka Evenile juba teine, tema sõnul hoolikalt läbi mõeldud abielu – nad olid Kristinaga ju enne kaks aastat lihtsalt sõbrad, kuni sõprusest sai armastus.

Noorem mees niitis Kristina jalust

Lahkumineku üks versioon on, et Kristina armus suve hakul ühes Pärnu ööklubis esimesest pilgust kinnisvaraäris toimetavasse Marek Pärtelisse (33).

Pärtel on Kristjan-Thor Vähiga äripartner kaheksas firmas. Näiteks on ta Baltic Property Fundi asutaja ja partner, juhtinud mitmeid ehitusprojekte ning käivitanud ettevõtteid Lätis, Venemaal ja Bulgaarias.

Ühtlasi onta esindanud ka Eesti rahvuskoondist välisvõistlustel squashis.

Even püüdis abielu päästa

Evenil ja Kristinal on kaks ühist last. Marek Pärtelil naine ja väike tütar.

Paarikest tundvate sõprade sõnul on Even suhet püüdnud siiani päästa, kuid tulutult. Kuigi Kristina ja Marek pole veel ametlikult kokku kolinud, on see paari tundvate inimeste sõnul siiski vaid aja küsimus.

Even Tudeberg lahkumineku tagamaid kommenteerida ei soovi. Kristina sõnul jooksis nende abielu liiva ületamatute erimeelsuste tõttu.



Loe edasi värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles