Maret Maripuu ja Imre Sooäär on paar?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Maripuu
Maret Maripuu Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti kõmuajakirjandusse on pugenud jutud, et kaks muhulasest reformierakondlast, riigikogulane Imre Sooäär ja sotsiaalminister Maret Maripuu saavad omavahel nii hästi läbi, et neid võiks lausa paari panna.

Paari on nähtud näiteks moodsas Tallinna vanalinna kokteilibaaris Lounge 8 kahel õhtul lähestikku koos ja samuti ka teatris, kirjutas SL Õhtuleht.

Kosjamooride kuulujutud pole Imrele uus teema, sest varasematel aastatel on teda paari sokutatud võluva lauljatari Maarja-Liis Ilusaga.

«Millegipärast on kõigil alati väga suur tahtmine asju nii- või naamoodi näha,» sõnas ta. «Ma arvan, et inimesed ei peaks nii palju energiat ja aega raiskama teiste elude peale, vaid peaksid püüdma enda omaga hakkama saada.»

Siiski jätab Imre neile, kes tema ja Mareti vahel visalt kuumi tundeid otsivad, mõtlemisainet, kas toimub siis midagi või ei: «Ma arvan, et see, mis kahe inimese vahel on, on nende enda asi, ja kui neil midagi ülejäänud maailmale deklareerida või kuulutada on, küll siis selleks on ka oma aeg ja koht. Meil on Maretiga koos hea ja ma ei näe mingit vajadust mingite siltide järele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles