Tagasihoidlikkus viis Mantlipärijast Pireti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Paabusk.
Piret Paabusk. Foto: TV3

Tagasihoidlik ja vaikne olek said saatuslikuks Piret Paabuskile, kes pidi telemängust lahkuma.

Miljonikroonise töölepingu ning tippjuhi koha eest Olympic Entertainment Groupis alustasid seekordses TV3 «Mantlipärija» saates heitlust viis noort inimest: 30-aastane tootejuht Veronika Pavlova, 29-aastane tegevjuht Sverre Puustusmaa, 35-aastane osakonnajuhataja Piret Paabusk, 37-aastane klienditeenindusjuht Marju Kaev ja 24-aastane juhatuse liige Lauri Paeveer.

Karmiina võistkonnas alustasid Lauri juhtimisel Piret ja Marju ning Impera nimelises võistkonnas jätkas Veronika eestvedamisel ka Sverre.

Tänaseks ülesandeks oli leida heategevuslikule pokkeriturniirile osalema kümme tuntud inimest, kelle teenitud võit läheks heategevusele. Võistkonnad hakkasid pühapäeva hommikul telefoni teel staare taga ajama ja neid moosima. Saate ajal kasutati juhust, et televaatajatele pokkerit õpetada ning neile kasiinousku süstida. Saates püüti igati jätta mulje, et pokker on spordiala, mitte hasartmäng.

Sverre ja Veronika rääkisid ära Marika Korolevi, Henrik Normanni, Ivo Eensalu, telekokk Jazz’i, Anne Veski, Raimondo Laikre, Rauno Pehka.

Lauri, Marju ja Piret rääkisid ära Elmar Liitmaa, Piret Järvise, Lenna Kuurmaa, Mait Maltise, Angela Aak’i, Tanel Teini, Tiina Janstoni.

Värvatud staaride hulgas olid ka Ott Kiivikas, Mart Sander, Madis Milling, Gert Kullamäe ja Pirjo Levandi.

Impera esindajad jõudsid oma staaride nimekirjaga 40 minutit varem kohale. Staariekspert Ingrid Tähismaa eelistas Impera nimekirja, Andri Maimetsale meeldis aga Karmiina nimekiri.

Staaridest võitis pokkeriturniiri kogemusteta Pirjo Levandi, kelle võidusumma 50 000 krooni läks lastehaiglale.

Olympic’u esindajad kutsusid seekord nõukogusse kõik võistlejad, sest nad hindasid neid individuaalse panuse järgi. Piret ründas oma kõnes Marjut, et ta võttis tema kontaktid ära. Marju kaitses end. Lauri sõnul oleks Piret pidanud end rohkem kaitsma. Marjule heideti ette tema telefonivestluse stiili.

Sverre ja Lauri pidasid kõige tugevamateks konkurentideks üksteist. Marju sõnul Veronika ei sobi tippjuhiks. Veronika sõnul on Marju liiga jõuline, sarnaselt arvas ka Piret.Lauri ja Marju soovitasid Veronika mängust välja heita, Piret soovitas Marju välja heita.

Mängust vallandati suhtelise tagasihoidlikkuse pärast Piret, kes ei säranud juhina ning ei kaitsnud end ka kohtunike ees, kui teda rünnati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles