Tädi Raivot ängistab ihukarvade vohamine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtul jõuavad TV 3 ekraanile Postikana (nüüdseks meie seast juba lahkunud Dan Põldroos), Onu Raivo (Liis Lass) ja Leo Põld (Harry Kõrvits).
Täna õhtul jõuavad TV 3 ekraanile Postikana (nüüdseks meie seast juba lahkunud Dan Põldroos), Onu Raivo (Liis Lass) ja Leo Põld (Harry Kõrvits). Foto: TV 3

Tänasel maagilisel kuupäeval jätkub täiskasvanutele suunatud  telesarjas «Täna õhtul Leo Põld» plaanipäraselt ettearvamatu tegevus.

Saate jooksul käsitletakse mitmeid inimkonnale olulisi teemasid, muuhulgas ka neid, mis puudutavad naiste elu ja raseerimist.

Hubasesse Leo Põllu stuudiosse ilmub Tädi Raivo, kes on Postikana sõnul kuulsam kui A.H. Tammsaare, Arnold Rüütel, Maire Aunaste või Reet Linna. Tädi Raivo mureks on vohavad ihukarvad ning sellele pühendab ta ka tänase Jutupliiatsi rubriigi: «Tädi Raivo ja tema karvad».

Samuti filosofeeritakse saates mitmete teiste eksistentsiaalsete küsimuste üle, näiteks «Kui raske on olla Naine?».

Postikanal on antud teemapüstitusele oma kindel, kuigi pisut otsekohene vaatenurk.

Proovile pannakse ka Leo Põllu võluvõimed: kohe saate alguses demonstreerib kõigi suurim sõber oma võlukärtsu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles