ETV vana-aastaõhtu programmi näeb ka internetis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi saates «Tujurikkuja»
Märt Avandi saates «Tujurikkuja» Foto: ETV

Eesti Televisiooni vana-aastaõhtu saateid näeb otseülekandena kell 20.00 - 00.25 ka internetis:

www etv.ee/otse

.

 

 

«Kui teleripult on ämma käes, kes tahab vaadata nostalgiaprogrammi ETV2-e pealt, siis kodusõja ärahoidmise huvides on ETV põhiprogramm nähtav ka internetis,» naljatas Mart Normet, ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja aastavahetuse teleprogrammist rääkides.

«Kindlasti on see heaks uudiseks kõigile neile eestlastele, kes viibivad või elavad välismaal,» lisas Normet.

 

«Rohke Debelaki libauudised» kell 20

Ka sel aastal ei jäta Rohke Debelakk puurimata oma pilku Eesti elu faktidesse ja sündmustesse, mis muul meedial möödunud aastast kahe silma vahele jäänud. Vaatajateni jõuab kogu tõde! Saatejuht Rohke Debelakk, režissöör Mihkel Ulk.

 

«Päkapikudisko» kell 20.15

Enneolematu, meeletult  glamuurne šõu päkapikkude Tiit Suka ja Taavi Teplenkovi juhtimisel! Lavale astuvad The Sun, Kukerpillid, HU?, Rock Hotel, Anne Veski, Ines, Metsatöll, Smilers, Singer Vinger jpt kuumad bändid. Lava taga kohtuvad ansamblid fännide, ajakirjanike ja muidu ootamatute veidrikega, keda kehastavad näitlejad. Režissöörid Helen Valkna ja Marek Miil, stsenarist Toomas Puna, toimetaja Anu Välba, näitejuht Ingomar Vihmar.

 

«Aktuaalne kaamera» kell 21

 

«Päkapikudisko» jätkub kell 21.20

Lavale tungivad taas Eesti parimad artistid ning lava taga rabavad neid hõlmast ootamatud fännid ja kes kõik veel... Kõiki rolle mängivad Taavi Teplenkov ja Tiit Sukk. Režissöörid Helen Valkna ja Marek Miil, stsenarist Toomas Puna, toimetaja Anu Välba, näitejuht Ingomar Vihmar.

 

«Saatevigad» kell 22.05

Tegijal juhtub nii mõndagi! Pakume parimaid palu, mis ei pidanud juhtuma. Saatevigu on usinalt kogunud Anu Välba ja Helen Valkna.

 

«Tujurikkuja» kell 22.15

Kohe, kui noored ja andekad näitlejad Märt Avandi ning Ott Sepp olid leidnud Eestile uue superstaari, said nad aru, et meelelahutus ei ole nende tõeline kutsumus. Naljad ja muu selline tilu-lilu ei teinud neid õnnelikuks. Oma missioonina näevad armastatud lavatähed nüüd hoopis kaasmaalaste tuju igakülgset rikkumist. Ja mis võiks olla selleks veel parem aeg kui aastavahetus, mil suur osa eestimaalastest kaldub kohatusse kerglusesse? Televaatajate naljasoone ajavad umbe uue põlvkonna Nõmmik ja Abel ehk Sepp ja Avandi. Kes selle saate maha magab, sel tulevad järgmisel aastal lühikesed linad, väike kartul ja nõrk tervis.

 

«Õhtu tähtedega» kell 22.45

Hea tujuga uude aastasse! Säraküünlad ja šampanja Maire Aunaste ja Tarmo Leinatamme poolt!

 

«Edekabel» kell 22.50

Aastalõpu paroodiasaade «Edekabel» võtab ette armastatud telesaated ja päevasündmused ning pöörab need pahupidi. Osades: Ita Ever, Eino Baskin, Anne Paluver, Henrik Normann.

 

«Erisaate karaoke» kell 23.20

Kõik kaasa laulma! «Erisaate» ühiskondlikud laulukesed peatavad luuhõrenemise, juuste väljalangemise, radikuliidi ja sotsiaalse tuimuse. Laulusõnade autor on Contra.

 

«Saatevigad» kell 23.40

 

President Toomas Hendrik Ilvese aastalõpu tervitus kell 23.50

 

«Õhtu tähtedega» kell 00.00

 

«Videodisko» kell 00.10-00.25

«Head uut aastat» ja teised unustamatud igihaljad muusikalood ETV kullafondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles