Kaadri taga: vaata, kui ebajubedalt võeti üles haifilmi «Meg» märjad stseenid

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meg»
«Meg» Foto: Capital Pictures / Scanpix

Selle suve kõige märjem ja edukam seiklusõudukas «Meg», mis püüdis legendaarset haifilmi «Lõuad» üle trumbata üle mõistuse suure kompuuterhaiga, võis nii mõnegi kinokülastaja vere soontes tarduma panna. Rahu, ainult rahu – õnneks ei tule säärast elukat järgmisele ookeaniäärsele päikesepuhkusele suundudes siiski karta ning kinnituseks näitame järgnevat videot, mis peaks aitama ärahirmutatud filmifännil kenasti ujumishirmust üle saada.

Olgu, ilmselt ei käinud kinos ühtegi lumeinimest, kes poleks tuttav asjaoluga, et kinolinal toimuv päriselt aset ei leia. Küll aga püüdleb iga film siiski selle poole, et vaataja oma reaalsustaju kaotaks ning «Meg» suutis sellega päris veenvalt hakkama saada. Kui kinokülastajatelt ei nõudnud film tõesti liialt palju kujutlusvõimet (tänu filmitegijate kõrgetasemelisele tööle), siis näitlejate kohta seda öelda ei saa. Suures basseinis nähtamatu eluka peale reageerimine nõuab ikkagi silmapaistvat näitlejameisterlikkust – seda enam, et töötingimused kippusid olema üpriski ebamugavad. Vaata, mismoodi «Megi» veealused stseenid purki saadi:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles