«Peremees otsib perenaist» finaal: millised paarid jäid kokku?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Peremees otsib perenaist» viimane saade
«Peremees otsib perenaist» viimane saade Foto: Kanal 2

«Peremees otsib perenaist» viimases saates said taas kokku kõik kümme kevadel naiseotsinguid alustanud peremeest ja naised, kellega neil on suhted tekkinud. Peremehed kohtusid kaunis Nõva Villas, kus neile esines ka lauljast saatejuht Kairit Tuhkanen.

Lõpupeole üksinda saabunud Raimo tunnistas, et tegelikult võitis tema südame hoopis neiu punases. Nimelt valis Raimo saate alguses välja kolm naist, kellest salapärane Kaidi jäi tulemata. Nad vahetasid aga numbreid ja suhtlesid edasi. «Kaidi pani juba esimeses saates südame kiiremini põksuma, kahju, et ta ei saanud saates osaleda,» märkis Raimo. Mees lisas, et just tänu saatele leidis ta kellegi, kes tõi tema ellu ilusama mõtte.

Kalev on aga kõikide Eesti naiste rõõmuks täiesti saadaval. «Tööd on, pappi on, sugueluga on kõik korras,» teatas ta.

Sulo saabus peole, värske kaasa käevangus.

Ainsa peremehena jäi tulemata jäi Mart ning naised polnud selle pärast sugugi pettunud.

Ärimees Tarmo kutsus oma koju kolm naist, kellest jäi sõelale Merle. «Me oleme need klassikalised eestlased, kes ei tea kolme kuuga, mida nad tahavad,» ütles Tarmo, et nad pole Merlega paar. Merle, keda huvitas Tarmo juba algusest peale, tunnistas oma pettumust. Tarmo seletas, et tuli saatesse põnevusest ja edevusest.

Raivole tuli kaks kirja, kuid kohale tuli ainult Kaie. Varsti selgus, et nende vahel särtsu pole. Raivo leidis aga südamedaami ja on lausa abiellumas.

Sulo ei ole vahepeal käed rüpes istunud ning saabus finaalsaatesse kaaslase Maiega, kelle leidis oma kodukülast.

Viljar kohtus saates ainult ühe naisega, kelleks oli Heli. Tegemist oli armastusega esimesest silmapilgust. Kuigi suvel plaanis paar maale elama jääda, leidis Viljar end järjest rohkem Heli juurest pealinnast. Ühist kodu pole nad veel välja valinud, kuid hoiavad silmad lahti. Viljar ja Heli näevad enda tulevikus pulmi ja lapsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles