Soolokarjääriga alustanud Regati solist tahab muusikale läheneda intiimsemalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Regatt solist Marek Jürgenson andis välja oma esimese singli
Ansambli Regatt solist Marek Jürgenson andis välja oma esimese singli Foto: Regatt


Ansambel Regati solist Marek Jürgenson tegi algust soolokarjääriga ning tema esimeseks singliks on akustiline versioon loost «Peegel»



Küsimusele, kas Regatiga on nüüd lõpp, vastas Jürgenson kindlalt eitavalt. «Minu soolokarjääri alustamise mõte on selles, et Regatil on publiku poolt eelkõige teatavad lootused pandud, mis temalt tahetakse kuulda, aga mina isiklikult ei taha ainult sellega piirduda vaid tahan oma muusikalist ampluaad laiendada ja läheneda muusikaga veidi intiimsema poole peale ka,» rääkis ta raadiole Elmar.

Kui «Peegli» näol on tegemist kaveriga, siis edaspidi lubab Jürgenson esitada ka enda loomingut. «See on samuti nende asjade eraldamise mõte. Kui Regati kontserdile tulija tahaks eelkõige tantsida ja vanu tuntud lugusid kuulata, siis nad pole ehk hetkel valmis minu sulest kirjutatud lugusid vastu võtma,» selgitas Jürgenson.

Bändikaaslased on solisti soolokarjääri mõtte vastu võtnud üldiselt positiivselt. «Mõned on võib olla kulme kergitanud, aga ma usun, et see on ka bändikaaslastele värskendav võimalus, sest soolokarjäär ei tähenda, et ma ei peaks selleks kasutama oma bändipoisse,»
Lisas mees.

Seda, millal Jürgensoni võib sooloprojektiga laval näha, ta veel öelda ei osanud. Küll aga käib töö ka Regati uue materjali kallal ning uut albumit võiks Jürgensoni sõnul oodata juba järgmise aasta suveks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles