Berliini tipp-DJ esineb sellel reedel klubis Tallinn!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Berliini tipp-DJ esineb sellel reedel klubis Tallinn!
Berliini tipp-DJ esineb sellel reedel klubis Tallinn! Foto: http://www.facebook.com/event.php?eid=194588223949274

Sellel reedel saabub Eestisse esinema Berliini tipp - DJ MARC VAN LINDEN!

Euroopa klubides ning üritustel figureeriv Saksamaa DJ esineb kahe tunnise setiga üritusel Feeling International ning toob Tartu ööellu värskeimad klubirütmid ja suunad.

Marc van Linden alustas oma DJ karjääri 1996 aastal Berliinis, järgnes töö mitmetes kohalikes klubides ja üritustel.

Marc teenis tunnustuse peale mitmeid töötlusi maailma TOP DJ'de hittidele, järgnesid juba tihedamad sidemed mis viisid mehe soojendama selliseid staare nagu Tiesto, Paul Van Dyk, Ferry Corsten ja mitmed teised.

Esinemised üle maailma näitavad selget kuulumist tunnustatud DJ'de hulka. Marci esinemised on teda viinud Tokyo ööelu tippklubisse Womb, Londoni popimatesse klubidesse Turnmills ja Ministry Of Sound, lisaks klubi Eden Ibizal, erinevad esinemised Hiinas, Canadas, Australias, Ameerikas jne.

Samuti on Marc Van Linden olnud maailma superstaar-DJ Paul Van Dyk'i ametlik warmup DJ tema tuuril.

Hiljuti alustatud koostöö Berliini ööelu ikooni ja Loveparade asutaja Dr.Mottega, jätkub siiani edukalt ning meeste produtseeritud muusika on kaasas mitmete superstaar-DJ'de plaadikohvris.

Marc Van Linden esineb klubis Tallinn 11.11.11

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles