Anna-Maria Galojan: minu töölt kõrvaldamine oli ebaseaduslik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Jelena Rudi

Oktoobris kirjutas veebiajakiri Trend24, et on teinud lõpparve ühe oma portaali toimetaja, endise skandaalse noorpoliitiku, Anna-Maria Galojaniga. Põhjuseks oli toodud usaldusekaotus, pettus ning vargusekahtlus.

Endine oravapartei noorpoliitik Galojan kinnitab, et tänaseks on töövaidluskomisjon tuvastanud, et tema töölt kõrvaldamine oli ebaseaduslik ja seega see ka annulleeriti.

«Antud väidete puhul, usaldusekaotus, pettus ja muu, oli tegemist ainult portaali juhi Kadi Viljaku sõnadega, mida ei kinnita üksi dokument,» räägib Galojan.

«Kadi Viljak lubas samuti, et esitab minu kohta kaebuse politseile, kuid sellist avaldust politseis pole ega pole kunagi ka olnud, seega menetlusele pole ka mitte midagi võetud.»

«Ka minu ja Trendmedia OÜ tööleping pole siiani lõpetatud kuna Kadi Viljak on käitunud ebaseaduslikult ja rikkunud mitmeid seadusi. Tema rikkumisi tuvastas ka töövaidluskomisjon,» räägib Galojan ning on saatnud oma sõnade kinnituseks Elu24le ka ametliku töövaidluskomisjoni otsuse.

Töövaidluskomisjoni otsusest selgub, et Trendmedia OÜ peab tühistama Anna-Maria Galojanile määratud distsiplinaarkaristuse ning tühistama tema töölt eemaldamise otsuse.

Samuti peab OÜ Trendmedia tasuma Galojanile maksmata jäetud märtsi-, juuni- ja juulikuu palgad, kokku 31 000 krooni ning lisaks viivised 18 900 krooni ulatuses.

Kadi Viljakut ei suutnud Elu24.ee toimetus loole kommentaaride saamiseks tabada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles