Staarparklakunnide pressiesindaja: loomulikult me joome ja tähistame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defrage
Defrage Foto: youtube.com

Bändimehed ja neid esindav pressiesindaja teavad, et kõnealuse vihje saatis Reporterile inimene, kes nimetab ennast Mardiks. «Ta väitis end olevat bändi varasem liige ning kinnitas Kanal2-le, et on bändi sisekliimaga tuttav,» avaldas Tamm.

Olgugi et Mardi-nimeline noormees DefRage’iga sinapeal on, pole staarparklakunnid temast midagi kuulnud.

«Meie pundis ei ole kunagi ühegi sellise nimega inimest olnud,» välistavad bändiliikmed taolise võimaluse.

DefRage: vihje saatis kade inimene
Veelgi enam usuvad staarparklakunnid, et tegemist on sellise sihtgrupiga, kes on nende peale kadedad. «Sest me oleme nelja aastaga nii palju saavutanud! Ta tõenäoliselt tahab laimata meid meedia kaudu, muuta inimeste arvamust meist,» rääkis pressiesindaja Arvi Tamm.

Viimased poolteist aastat, mil DefRage’i liikmetel on tulnud Eesti parklates platseerida, on saadud üksnes positiivset tagasisidet.

«See (vihjesaatja) võib olla kes iganes. Meie ütleme ausalt, et see info ei vasta 100% tõele. Loomulikult me joome, joome täpselt samamoodi nagu kõik teisedki inimesed. Tähistame erinevaid sündmusi, tähistame oma bändiliikmete ja tiimikaaslaste sünnipäevasid, erinevaid bändi saavutusi. Jõime just eelmisel nädalavahetusel, sest põhjust tähistamiseks jagus - tuli välja uus muusikavideo «Hotel breakers»,» kirjeldas pressiesindaja meeleolukat bändielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles