Staarparklakunnid: Reporter levitab meie kohta laimu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DefRage
DefRage Foto: Erakogu

Pärnu rockipunt DefRage plaanib jõuda sama kaugele kui Metallica. Praegu, kus nad on alles oma tee alguses, käivad noored tänavatel ja tutvustavad möödakäijatele oma plaati, vahendas Kanal2 meelelahutusprogramm Reporter.

Alles möödunud reedel ilmus Reporteris DefRage’i kohta klipp, kus juba aasta aega väldanud noorte ettevõtlikkus staarparklakunnidena avalikkuse tähelepanu pälvis.

Või siis olles veelgi täpsem - teatud kogukonna tähelepanu. Sest täpselt päev hiljem avaldas Reporter DefRage’ist uue video. Teleproduktsiooni ajendas selleks anonüümne vihje, mille teatel on DefRage’i näol tegemist laamendajate, joodikute ja ropendajatega.

«Reporteris juhtus selline asi, et mingid inimesed olid kirjutanud neile kirja, et me olevat selline bänd, kes ei taha absoluutselt tuurile minna, kes joovad selle parklas plaadimüügiga kogutud raha maha ja ostavad endale selle eest autosid,» kommenteeris bändi pressiesindaja ja enda sõnul naistemees Arvi Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles