DefRage peab ennast Eesti kuulsaimaks noortebändiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DefRage
DefRage Foto: Erakogu

«Mina isiklikult näen, et meil on kõik uksed lahti. Ainuke, mis selle tarvis teha tuleb, on ennast tööle panna ja lõppresultaadi nimel vaeva näha,» võtab DefRage’i pressiesindaja bändi võimalused kokku.

«Ma arvan, et me oleme üks tõusvamaid ja kuulsamaid noortebände üldse Eestis,» lisab noormees.

Et end Eestist väljaspool tuntuks teha, on DefRage plaani võtnud Euroopa ringreisi, millele peaks edu korral järgnema ka kontserdisari USA-s.

Minnes taolisele turneele peavad staarihakatised tõega end maarjamaistest kohustustest lahti ütlema. Seda hinnaga, mis tagab kuulsuse kogu maailmas.

«Loomulikult nõuab see pingutusi. Unistused ei pea olema pelgalt need, millest mõtled 10 minutit enne magama jäämist. See on palju reaalsem ja konkreetsem eesmärk, mida tuleb ellu viia,» teab pressiesindaja Arvi Tamm soovitada.

2008-ndal aastal oli bändil suur au soojendada Briti rocklegendi White Snakes’i.

«Ühe noortebändi kohta on see väga kõva saavutus. Ma ei tea ühtegi Eesti bändi, kes oleks alustanud nii kõrgelt,» avaldas Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles