DefRage’i liige pihtis: müüsin korteri, et Euroopasse tuurile minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja
Kortermaja Foto: Mihkel Maripuu

Eelseisvaks Euroopa ja USA turneeks on tänasega planeeritud juba 19 esinemist üheksas riigis.

«Kusagil 30 kontserti on praegu kinnitamisel. Kontsertturnee algab Riiast ning kulgeb piki Ida-Euroopat, jätkudes lääneriikides,» rääkis bändi kitarrist Kari Kärner.

Lõppeesmärk on noortel jõuda kõigivõimalustemaale Ameerikasse.

Pressiesindaja Arvi Tamme sõnul on põhieesmärk ikkagi tuurile minekuga seonduv ja 16 000 euro kokkukraapimine. «Ka ajaline ohverdus. Bänditegemise kõrvalt väga palju vaba aega ei jää. Hommikul kaheksast õhtul kella 11-ni tegeledki ainult bändiga,» näitlikustab noormees.

Kontserte lepivad noored kokku igapäevaselt
Kitarrist Kärner teab bändikaaslastest nii mõndagi. «Näiteks Argo istub konkreetselt iga päev 12 tundi telefoni otsas, et kontserte kokku leppida. Neid on tõesti väga raske saada,» kinnitab mees.

Lisaks pihib kitarrist, et on suisa enda korteri müünud, et Euroopa turneele õlg alla panna. «Müüsin jah korteri maha, see on suur ohverdus, aga asi on seda väärt,» täheldas mees.

Kokku on lepitud ka tele- ja raadiointervjuud. «Me peame ju garanteerima selle, et rahvas tuleks ka kohale. Me oleme teiste kohalike eurooplaste jaoks täiesti tundmatu bänd,» rääkis Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles