Merle Jääger ja tema noor kallim arvasid, et on sugulased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detsembris 2009 - Lõunakeskuses esitles Merle Jääger oma uut raamatut ning tegi pilti koos fänniga
Detsembris 2009 - Lõunakeskuses esitles Merle Jääger oma uut raamatut ning tegi pilti koos fänniga Foto: Lugejafoto

Näitleja Merle «Merca» Jääger ja Imre Toomeoks, tema 15aastat noorem elukaaslane, tabasid end ehmatusega mõttelt, et nad võivad sugulased olla…


Merle «Merca» Jäägeri (46) aasta eest tormiliselt alanud suhe Rakverest pärit Imre Toomeoksaga (31) on jõudnud nii kaugele, et ta on valmis mehele lapse kinkima, vahendab Kroonika.

Imre aga, kes on praegu veel abielus teise naisega, tunneb, et ta on pärast korduvaid ebaõnnestumisi leidnud kaaslase, kes laseb tal olla tema ise.
 
 

Mis teid seob?

Merca: Meil on kogu aeg jube tore. Suhte alguses ehmatas vahel täitsa ära, et teeme asju samamoodi.
 

Imre: Jah, me ei pea isegi rääkima. Mõistame asju sarnaselt. Mercaga on tohutult mõnus ja lihtne olla. Lihtsalt hea on! Me ei vingu üksteise kallal, me võtame teineteist täpselt sellistena, nagu me oleme. Me ei proovi üksteist muuta.
 
 

Imre, kui palju sa Mercast varem teadsid?

Ma ei tarbi väga palju arvutit ja seega ma ka ei teadnud suurt midagi. Muide, sõprade meelest olen ma Mercaga koos olles väga palju muutunud. Ütlevad, et hoopis teine mees. Et palju avatum ja parema tujuga, möllan ja teen asju.

Me olime varem põgusalt kohtunud, kuid pikemaid jutuajamisi polnud olnud. Aasta tagasi, kui juttu ajama jäime, meeldis ta mulle kohe ja väga. Põhimõtteliselt oligi kohe särts.
 

Kus te elate?

Merca: Minu juures Supilinnas. Ma ei tahakski kuskil mujal. Meil on jube hea.

Töid ja tegemisi teil jagub?

Merca: Ma löön kaasa «Mary Poppinsis», «Valdetektoris», «Sugaris», «Tabamata imes». Vaba aega õnneks jagub.

Imre: Ma olen Vanemuises lavamees. Olen rahul.

Merca: Tegelikult pole mõtet ju tööga hulluks karata. Inimestel peaksveidi ka endale aega jääma. Tahan, et mu tütre korter valmis saaks.

Mulle õudselt meeldivad mehed, kellel ei kasva käed persest välja. Mehed kes oskavad tegutseda. Imre on just selline mees.

Loe edasi Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles