Julm video Elvast: noortekamp peksab ja mõnitab abitut meest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeedias levib video sellest, kuidas noortekamp Elvas ründab abitut inimest. 

Facebooki on postitatud video sellest, kuidas Elva algkooli juures kiusab vähemalt kolmeliikmeline poistekamp abitut noormeest. 

«Anna kalli, noh,» sõnab video alguses nokamütsiga noormees kiusatavale, millest viimane keeldub. Seepeale ei jäta noormees ja uurib: «Miks?»

Lisaks on videost näha, kuidas noormees kiusatavale midagi ulatab. «Ma olen lahke poiss. Milles küss on, vaata,» sõnab seepeale nokatsiga noormees.

Seejärel on kuulda, kuidas kaamera tagant hõigatakse: «Surume kätt vä?» Ka sellest seina ääres seisev mees keeldub. «Ei hakka,» keeldub ta.

«Davai, surume. Ära kuse nüüd,» ärgitab seepeale taas nokatsiga noormees. Jällegi kiusatav keeldub. «Ma ei taha,» sõnab ta. Lisades: «Täna mul ei ole isu.»

Seepeale on kuulda kaamera tagant kedagi sõnamas: «Mine v****!» 

Nokatsiga noormees käib muudkui peale, et nad kätt suruksid ja kui lõpuks mees käe annab, saab ta löögi vastu nägu. Seejärel on näha, kuidas nokatsiga poiss teda veel teinegi kord lööb. Lähenevad ka teisedki poisid kambast. 

Video lõppeb sellega, et abitu mees pääseb kamba käest minema, aga talle järgnetakse veidi. Kas sellega asi piirdus, pole hetkel teada. 

Video Facebooki laadinud Meelis Meeli kirjutab: «Keegi tunneb videos olevad noorukid ära? Meelsasti räägiks nendega mõne sõna juttu ja äkki jõuab video ka nende vanemateni. Ei kujuta ette, mis peab peas toimuma, et kambaga puudega inimest peksta.»

Videol on lühikese ajaga üle 6000 tuhande vaatamise, 422 jagamist ning 103 kommentaari. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles