Teine Maailm tähistab sel nädalal oma esimest sünnipäeva!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 19. novembril esineb Tartu menukaimas pidutsemiskohas Suurbritanniast pärit vokalist Jenna G!
Laupäeval, 19. novembril esineb Tartu menukaimas pidutsemiskohas Suurbritanniast pärit vokalist Jenna G! Foto: Klubi Teine Maailm

Laupäeval, 19. novembril esineb Tartu menukaimas pidutsemiskohas Suurbritanniast pärit vokalist Jenna G!

Jenna G ehk Jenna Gibbons saavutas oma esmakordse kuulsuse 2001. aastal Future Cuti poolt produtseeritud looga Midnight, mida mängiti raadio- ja telejaamade poolt siin- ja sealpool ookeani. Trummi ja bassi ühe parima vokalisti staatuse andis Jenna G-le 2006. aastal Bingo Recordsi alt ilmunud album For Lost Friends, kus tema võluva häälega lugude produtsentideks olid sellised kunnid nagu Chase & Status, Nu: Tone, DJ Zinc, Commix ja Shy FX. Samalt albumilt pärit träkk In Love on tituleeritud kui üks parimaid “liquid” trumm ja bassi lugusid läbi aegade. Viimastel aastatel on Jenna G hoog ainult tõusmas – koostöös on muusikat tehtud Kabuki, Camo & Krooked’i, Dj Die, Artificial Intelligence’i, Eesti parima d&b artisti Mutated Formsi ja paljude teistega.

Seega, headz up! Jenna G talenti saab näha ja kuulda laupäeval, 19. novembril algusega kl 23.00 klubis Teine Maailm. Pidu kahel korrusel, kohalolek soovituslik!

Kivi Paber Käärid esitleb:

JENNA G live PA (Metalheadz, V Recordings, UK)
Mutated Forms (Grid Recordings, UK)
Studios & Moose (Sin City, Kivi Paber Käärid)

Piletid eelmüügist 6 / uksel 8€ .

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles