Väärt musavideo: «Videviku» staar Kristen Stewart hullab vampiirigängi asemel peoloomade seltsis

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart ja Finn Wittcock Interpoli videos «If You Really Love Nothing»
Kristen Stewart ja Finn Wittcock Interpoli videos «If You Really Love Nothing» Foto: Kuvatõmmis videost

«Videviku» filmidest tuule tiibadesse saanud näitlejanna Kristen Stewart astub üles indie-bändi Interpol pahelises muusikavideos. 

Meelelises ja meelemürgihäguses videos kehastab Stewart n-ö paha peale läinud noort naist ööklubis oma igale impulsile voli andmas. Nagu loo pealkirigi vihjab, kannab lugu teatavat vastamata tunnete õõnsust, mille ühel poolel muretult «hullu panev» Stewart ja teisel tema kaaslane («La La Landi» Finn Wittcock). Kaamera taga, mis läbi video Stewartit kleepuvasse punasesse valgusesse kastetud ööklubis jälitab, oli Bahreini lavastaja Hala Matar, kes sagedasti moodsatele meediakanalitele Vice ja Nowness ning samuti moebrändidele Chanel, Kenzo ja Vivienne Westwood videosid loonud on.

Singel «If You Really Love Nothing» pärineb Interpoli kuuendalt stuudioalbumilt «Marauder» (Matador Records), mis tuli välja 24. augustill. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles