Pete Doherty suhtleb regulaarselt Amy Winehouse´iga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pete Doherty
Pete Doherty Foto: Internet

Rokkar Pete Doherty teatas hiljutises ajaleheintervjuus, et suhtleb regulaarselt Amy Winehouse´iga, et arutada mõlema narkoprobleeme.

Doherty tegi paljastuse pärast eilset kohtukülastamist, kus arutati tema tema edusamme narkosõltuvusest vabanemisel, ning laulja tunnistas ajalehele The Sun, et räägib Winehouse´iga pea igapäevaselt, vahendab Digitalspy.

Lisaks teatas mees, et Winehouse on suutnud narkootikumidest puhas olla alates sellest ajast, kui ta abikaasa, Blake Fielder-Civil, novembri alguses arreteeriti.

«Ta lihtsalt tahab oma meest jõuludeks tagasi. Nad on meeletult armunud. Üks hea asi on see, et Blake on pärast vanglasse sattumist narkootikumidest puhas. See on olnud üsna karm ärkamine,» ütles Pete Doherty.

«Amy lõpetas kõigi narkootikumide tarvitamise pärast seda, kui ta mees kinni läks. Ta taipab, kui palju tal kaotada on. Nad kaotavad teineteise, kui see asi jätkub. Armastus, muusika ja meloodia on see, mis viib edasi.»

Oma narkoprobleemidest rääkides lisas Doherty: «Ütleme lihtsalt nii, et me ei unista valgetest või pruunidest jõuludest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles