No-Big-Silence võtab end 250 kuulaja ees alasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No Big Silence
No Big Silence Foto: Ivo Musting

24. novembril esineb Nukuteatri blackbox'is muusikalises jututoas «Aken» elektro-metal bänd No-Big-Silence. Tegemist on jututoa tüüpi kontserdiga, kus lugude vahel on võimalik bändiga vestelda - küsimusi esitada ja vastuseid saada.

Bändimeeste sõnul eeldaks selline intiimne õhkkond ehk unplugged live'i, kuid tegelikult on kontsert hoopis nö inplugged.

«Publik ja meie oleme lülitatud ühisesse juhtmeta kõrvaklapivõrku ning see lisab kahtlemata kontserdile erilist värvi, sest võimaldab kuulata bändi kõige paremal ja vahetumal moel,» teatas erilisi tehnilisi lahendusi katsetav ja kasutav bänd.

«Ootame ka ise seda üritust põnevusega,» lisasid muusikud.

Tegemist on bändi ajaloos esimese korraga, kui selle lauljat on fännidel võimalus kuulata ka helivõimenduse vahenduseta. Selleks tuleb hetkeks vaid klappidest loobuda ning bänd seisab kuulaja ees justkui alasti.

24. novembril toimuvale kontserdile müüakse vaid 250 istekohta. Tavapärase lava asemel kolivad muusikud otse publiku keskele.

Uksed avatakse kell 19.00. Pileti hind on 15 eurot.

Piletite broneerimine ja lisainfo: raivo_rauts@hotmail.com, tel: 509 8778

Muusikalisel jututoal «Aken» on käimas seitsmes hooaeg ja varasemalt on seal üles astunud Ultima Thule, Hortus Musicus, Apelsin, Metsatöll, Uno Loop, Maarja, Just Knud Qvigstad, Tõnis Mägi, Vaiko Eplik, Jäääär, Jaan Pehk, Sõpruse Puiestee, TanelPadar jt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles